i5 10400F sistem nasıldır?

• Konuyu başlatan nzple
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 5.511
SSD Daha bilindik bir model ile değişebilir. Aynı şekilde kasa pek iyi gözükmüyor. Ana kartta çok boş. Monitör içinde ayrı bir konu açmanı veya 1080P 144Hz monitör önerisi konularını kurcalamanı tavsiye ederim.
SSD bilindik değil ama kaliteli.

Kasa kaliteli ama pek iyi durmuyor.

Monitör de IPS olsa tadından yenmez.

Kasayı ben pek beğenmedim. Zalman T7 önerebilirim çok pahalı olmasını istemiyorsanız. Sistemi bir eleştireyim isterseniz.

İşlemci: Bu fiyat aralığında çok güzel. Ryzen 5 3600'den daha ucuz olmasına rağmen oyunlarda daha performanslı. Güzel.

Anakart: Zaten OC yapmayacaklar için anakartın çok bir önemi yok. Bu da işinizi hayli hayli görecektir diye düşünüyorum.

RAM: Gayet güzel. Zaten alıp tam verimde kullanabileceğin en iyi RAM sanırım.

GPU: Bu bütçe aralığında çok sık rastlanıyor, güzel.

SSD: Marka çok bilindik değil. Ama herhangi bir kronik sorunu yok. Gayet kaliteli.

Kasa: Ben beğenmedim açıkçası.

PSU: Güzel. FSP kaliteli markadır.

Özet: Sistem güzel, alınabilir. Ne kadar ediyor bunların hepsi?

Son düzenleme:
SSD daha bilindik bir model ile değişebilir. Aynı şekilde kasa pek iyi gözükmüyor. Ana kartta çok boş. Monitör içinde ayrı bir konu açmanı veya 1080P 144Hz monitör önerisi konularını kurcalamanı tavsiye ederim.
Kasayı ben pek beğenmedim. Zalman T7 önerebilirim çok pahalı olmasını istemiyorsanız. Sistemi bir eleştireyim isterseniz.

İşlemci: Bu fiyat aralığında çok güzel. Ryzen 5 3600'den daha ucuz olmasına rağmen oyunlarda daha performanslı. Güzel.

Anakart: Zaten OC yapmayacaklar için anakartın çok bir önemi yok. Bu da işinizi hayli hayli görecektir diye düşünüyorum.

RAM: Gayet güzel. Zaten alıp tam verimde kullanabileceğin en iyi RAM sanırım.

GPU: Bu bütçe aralığında çok sık rastlanıyor, güzel.

SSD: Marka çok bilindik değil. Ama herhangi bir kronik sorunu yok. Gayet kaliteli.

Kasa: Ben beğenmedim açıkçası.

PSU: Güzel. FSP kaliteli markadır.

Özet: Sistem güzel, alınabilir. Ne kadar ediyor bunların hepsi?
Kardesim bir de bir şey soracağım Intel'e ovorclok yapılamıyor nasıl 4.1 GHz yr cıkartacağım ki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı