Bütçe
Tüm ekipmanlarla birlikte maksimum 12.000TL

Howitzeer

Hectopat
Katılım
23 Aralık 2020
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 10 senelik bir bekleyişin ardından yaza doğru bir sistem toplamaya karar verdim. Montaj ve teknik bilgim olmadığı için İtopya üzerinden toplama yaparak montaj işleminden kurtulmak istiyorum. Genellikle oynayacağım oyunlar GTA 5, RDR2, Cyberpunk 2077 gibi AAA oyunlar olacak. Tercih ettiğim kasada mATX anakartların küçük durması ve ileriye dönük bir sistem kurmak istememden dolayı Bazooka ve Tomahawk arasında kalarak Tomahawk'ı tercih ettim. Haziran ayına kadar fiyatlarda çok fazla dalgalanma olmazsa bu sistemin üzerine 144Hz 1080P monitör ve ekipman alarak olayı kapatacağım. Sistemde herhangi bir sorun var mı? Eklenmesi ya da çıkarılması gereken, tavsiye etmediğiniz donanımlar mevcut mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Screenshot_2.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ile anakrata aynı parayı vermişsin parçalar çok dengesiz olmuş. Kasa, anakart vb. kısarak ekran kartı ve işlemciye yatırım yapılamlı.

Parçalar -alınan yer Vatan olduğundan- pahalı. (Normal fiyatlarına göre)
 
Son düzenleme:
Bütçeyi 10000 TL olarak baz alıyorum.

10150 TL toplam.

 
Dediğim gibi, montaj işinden çok anlamıyorum. Sistemin bana hazır gelmesi daha iyi olacak. 2060'lı sisteme bu kadar para vermenin mantıksız olduğunu yeni yeni öğrendim. Tek bir yerden toplayabileceğim, daha düşük bütçeli bir 2060 sistem önerisinde bulunabilir misiniz?
 

Geri
Yukarı