i5 10400F sistem nasıldır?

Ekin2407

Decipat
Makaleler
3
Arkadaşlar merhaba yukarıda yazan sistemi satın aldım yaklaşık 1 hafta oldu sorunsuz çalışıyor 6300 lira tuttu fiyatına göre nasıldır diye sormak için açtım bu konuyu Neo-5t 10 özelleştirdim stok sıkıntısı ve doların yüksek seviyede ilerlediği bu zamanlarda bence iyi aldığımda dolar 7.3 seviyesindeydi. PSU pek iyi değil ama sorun çıkarmaz dedi forumdaki arkadaşlar kasanın önu kapalı bunun sebebi babamın önü RGB fanlı kasa almak istememesi. SSD ise tartışılır ama benim okuma değerim 550 yazma değerim 510 çıktı kağıtta yazan ile hemen hemen aynı kronik sorunu olan bir SSD ama her Crucial BX500 sorun çıkaracak diye bir şey yok. Yorumlarınızı bekliyorum. 😊

İşlemci: i5 10400F.

GPU: Palit GeForce GTX 1660 Super.

Anakart: MSI B460M-A PRO.

SSD: Crucial BX500 480GB.

RAM: Crucial Ballistix 3000MHz CL15 kırmızı 2X8.

Kasa + PSU: Darkflash Neo 202 siyah + aigo 650W 80+ Bronze.

Arkadaşlar merhaba yukarıda yazan sistemi satın aldım yaklaşık 1 hafta oldu sorunsuz çalışıyor 6300 lira tuttu fiyatına göre nasıldır diye sormak için açtım bu konuyu Neo-5t 10 özelleştirdim stok sıkıntısı ve doların yüksek seviyede ilerlediği bu zamanlarda bence iyi aldığımda dolar 7.3 seviyesindeydi. PSU pek iyi değil ama sorun çıkarmaz dedi forumdaki arkadaşlar kasanın önu kapalı bunun sebebi babamın önü RGB fanlı kasa almak istememesi. SSD ise tartışılır ama benim okuma değerim 550 yazma değerim 510 çıktı kağıtta yazan ile hemen hemen aynı kronik sorunu olan bir SSD ama her Crucial BX500 sorun çıkaracak diye bir şey yok. Yorumlarınızı bekliyorum. 😊

İşlemci: i5 10400F.

GPU: Palit GeForce GTX 1660 Super.

Anakart: MSI B460M-A PRO.

SSD: Crucial BX500 480GB.

RAM: Crucial Ballistix 3000MHz CL15 kırmızı 2X8.

Kasa + PSU: Darkflash Neo 202 siyah + aigo 650W 80+ Bronze.

İşlemci GHz hızını belirtir misiniz, sistem güzel değer almaya.

SSD biraz tartışmalı onun dışında güzel bir sistem hayırlı olsun.

Budget sistemler için önerilen bir SSD, çok sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.

Budget sistemler için önerilen bir SSD, çok sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.
Sorun riski çok yok fiyatına göre iyidir DRAM eksik birtek ama bu bütçede beklenen bir özellik değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı