i5-10400F sistem toplama

Allah aşkına yapmayın hocam şu fiyat farkına bakın anlamsız değil 6600 tam bir fp ürünü olduğu için çok öneriliyor ve sizde fazla önerildiği için fanboyluk zannediyorsunuz.
6600 f/p ürünü olabilir, ona birşey demiyorum, iyi kart. Ama RTX 3060 hem kas gücü, hem RT performansı, hem daha sorunsuz bir yazılım açısından RX 6600'ün önündedir.

Ayrıca ikinci el satış sitelerinde satılığa koyduğum Nvidia kartlara karşılık sürekli AMD kart takasına girmek isteyen olması, Nvidia'nın daha fazla tutulan bir marka olduğunu gösteriyor. Bunun bir sebebi var demek ki.
 
Kullanım şeklini ve kaliteyide hesaba katarak düşündüğüm için NVIDIA öneriyorum daha çok. Ve ne derseniz deyin, bu sitede anlamsız bir AMD fanboyluğu mevcut her konuda. Beni ilgilendirmez tabii ki dileyen dilediğini alır kullanır.

Bu sitede AMD fanboyluğu değil NVIDIA fanboyluğu mevcut sizin yaptığınız da tam olarak bu, adamın 6500 bütçesi var 3060'a çok yakın olan RX 6600 mü alsın yoksa 3060'a yaklaşamayan 1660 mı alsın?
 
Akıl ve mantığa göre hangisi daha iyiyse biz onu öneriyoruz. İki markanın da birbirine göre avantajları var. Grafik render ve yayın işleri için Nvidia daha iyi performans verirken AMD kartları oyun konusunda birim fiyata daha iyi performans veriyor. Sonraki seride bu sefer Nvidia hem daha ucuz olur hem daha yüksek oyun performansı verir, bu sefer Nvidia öneririz. Sıkıntı yok. Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyoruz. Kimsenin marka takıntısından dolayı asgari ücretin yarısına yakın bir parayı fazladan vermek gibi bir lüksü yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı