i5 10400F sisteme ekran kartı önerisi

Forumda herkesin farklı bir önerisi var ekran kartları hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. Kararsızlığım devam ediyor :/

RTX ekran kartı serisinin adı. RT'dir doğrusu.

3060 12 GB belleği %100 işleyebilecek kadar güçlü değil bir kere. 12 GB olması tamamen işlevsiz.
Size konu ile ulaşabileceğim bir yer var mıdır acaba? Birkaç soru sormak istiyorum mahsuru yoksa

Son düzenleme:
Burdan sormanız en doğrusu olur. Özelden yardım istemek cezaya tabi bildiğim kadarıyla.
Forumda aktif birisi olmadığım için bilmiyordum.
Kıyaslama yapabilir misiniz? Önerileriniz benim için önemli fiyatları artmadan satın almak istiyorum her gün bir şeylerin fiyatları yükseliyor.

https://www.hepsiburada.com/sapphir...-pci-express-4-0-ekran-karti-pm-HBC000003703J

Konu başlığındaki ekran kartı linki: Asus Dual GeForce RTX 3060 V2 OC DUAL-RTX3060-O12G-V2 12GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com

Farklı bir öneriniz varsa onu da iletebilirsiniz

Forumda aktif birisi olmadığım için bilmiyordum.
Kıyaslama yapabilir misiniz? Önerileriniz benim için önemli fiyatları artmadan satın almak istiyorum her gün bir şeylerin fiyatları yükseliyor.

https://www.hepsiburada.com/sapphir...-pci-express-4-0-ekran-karti-pm-HBC000003703J

Konu başlığındaki ekran kartı linki: Asus Dual GeForce RTX 3060 V2 OC DUAL-RTX3060-O12G-V2 12GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com

Farklı bir öneriniz varsa onu da iletebilirsiniz
6600 XT, 3060'dan bariz güçlü bir kart. 6700 XT de 3060'ı ezen bir kart. Rakibi olsa olsa 3060 ti olur.

Bunu 1755 TL geri ödeme ile alabilirsiniz. Bunu öneririm.

6600 XT, 3060'dan bariz güçlü bir kart. 6700 XT de 3060'ı ezen bir kart. Rakibi olsa olsa 3060 ti olur.

Bunu 1755 TL geri ödeme ile alabilirsiniz. Bunu öneririm.

Çok teşekkür ederim yani illa önerdiğim linktekilere takık değilim şu an farklı bir öneriye de açığım zaten valorant ve apex oynayan birisiyim. Darboğaz yapmayacak ise önerinizi almayı düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim yani illa önerdiğim linktekilere takık değilim şu an farklı bir öneriye de açığım zaten Valorant ve Apex oynayan birisiyim. Darboğaz yapmayacak ise önerinizi almayı düşünüyorum.

Yer yer yapabilir ama sanmıyorum. Yapsa da tek yaşatacağı sıkıntı birazcık daha az FPS olur. Oyunda donma filan söz konusu olmaz. Ve darboğaz yapsa dahi 3060'tan fazla performans verir.

Yer yer yapabilir ama sanmıyorum. Yapsa da tek yaşatacağı sıkıntı birazcık daha az FPS olur. Oyunda donma filan söz konusu olmaz. Ve darboğaz yapsa dahi 3060'tan fazla performans verir.

Cashback programında sadece faturayı yüklemem yeterli midir?

Hepsiburada üzerinden almak yeterli midir? Satıcı olan mağazanın da Hepsiburada olması mı gereklidir yani bununla ilgili bilgi yazmıyor ama aydınlatacak birisi var mıdır?

Dosya Ekleri

• hepsi.png
    hepsi.png
    15 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı