i5 10400F sisteme ekran kartı önerisi

Tekrardan merhabalar, dün almayı düşündüğüm ekran kartının fiyatı 10 saat içerisinde 10binden 16kya çıkmış bu sebeple farklı bir ekran kartı düşünme kdurumundayım cashback yapacaktım bu yüzden itopyadan almayı düşünüyordum. Sanırım hepsiburada'da oluyor fakat satıcı mağazanın da hepsiburada olması gerekli. Farklı bir ekran kartı düşünmekteyim bu sebep ile 3070'in 12-13k bandına düşmesini beklemeli miyim? Yoksa 3060 Ti 12bin bandında geziyor alınır mı? Önerileriniz nelerdir yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dün almayı düşündüğüm ekran kartı : ASUS DUAL Radeon RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Karti | ITOPYA

Asus 3060 Ti bu modeli alınır mı? Asus DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC Edition V2 LHR 8GB 256Bit Ekran Kartı

Son düzenleme:
Öncelikle teşekkürler cevap için fakat bu ekran kartı modeli hakkında bilgim yok fakat XFX için çok fazla ısınıyor ya da çok fazla sorun yaşayan insan gördüm siz kullanıyor musunuz?
Modelin F/P olup olmadığına bakmayacağım. Yalnızca Qick serisi olduğuna bakıyorum. Qick serisinin soğutması iyidir. Sorun yok.

Modelin F/P olup olmadığına bakmayacağım. Yalnızca QICK serisi olduğuna bakıyorum. QICK serisinin soğutması iyidir. Sorun yok.

F/P olması benim için daha önemli aslında, direkt bunu alıp geçmeli miyim? 1K daha ekleyerek 3060 Ti alınmaz mıdır?

Açıkçası gönlüm NVIDIA'dan yana, şu an NVIDIA kullanıyorum yıllardır bir problem yaşamadım AMD ile sorun yaşadığım için böyle hissediyorum sanırım, ha bir daha yaşar mıyım orası meçhul tabi de

Ben 6750 XT modeli için 2000 TL fark vermeyi gerek görmüyorum.
Render gibi bir işiniz yoksa Nvidia almaya gerek yok.
Öyle bir şey ki üstte attığım 3060 Ti 10 dakika önce 12600 falandı bir anda 14k oldu çok garip bir ülke :) Ne zaman bir şeye karar versem almam gerekiyor aniden.

Ben 6750 XT modeli için 2000 TL fark vermeyi gerek görmüyorum.
Render gibi bir işiniz yoksa Nvidia almaya gerek yok.
Üstte iletilen 6750XT sizce darboğaz yapar mı peki?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı