i5 10400F sisteme Hackintosh nasıl kurulur?

USB'deki EFI bölümünün içini fotoğraf olarak atar mısınız?

BIOS'ta CFG lock ayarı gözükmüyor bende. Propertree uygulamasından Kernel/Quirks etkinleştirmeye çalıştım ama propertree açılmadı. Not defterinden enabled değişikliği yaptım ama sonuç değişmedi.

USB'deki EFI bölümünün içini fotoğraf olarak atar mısınız?

CFG lock ayarı BIOS'umda gözükmüyor. Kernel/Quirks'ten not defterinde enabled yaptım ama sonuç değişmedi. Propertree uygulaması üzerinden değiştirmek istedim fakat uygulama açılmadı maalesef.

Dosya Ekleri

• ads.jpg
    170,5 KB · Görüntüleme: 22
  • ads.jpg
    170,5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
O CFG Lock ayarı configte varsayılan olarak ayarlı gelir büyük ihtimalle, sizde direkt BIOS'a atması garip. Bir de OC klasörünün içini atabilir misiniz?

O CFG Lock ayarı configte varsayılan olarak ayarlı gelir büyük ihtimalle, sizde direkt BIOS'a atması garip. Bir de OC klasörünün içini atabilir misiniz?
Deniyorum ama sürekli biosa atıyor anlamadım. Bir çözüm bulamadım. OC klasörünün içide bu şekilde

Dosya Ekleri

• dss.jpg
    150,4 KB · Görüntüleme: 28
Hocam Configler klasöründen uygun configi EFI\OC klasörüne atıp adını config.plist olarak değiştirmemişsiniz, o yüzden boot etmiyor. Uygun configi yerleştirip deneyin, alttaki mesajda yapacaklarınız yazıyor.

Configler dosyasının içinde değişiklik yapmıştım ama onu OC klasörüne mi atmam gerekiyordu?

Dosya Ekleri

• dss.jpg
    150,4 KB · Görüntüleme: 25
  • dddsd.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 24
Bir de adını sadece config yapmayı deneyin.

Bu EFI ile OpenCore ekranı geliyor mu diye deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…