C canyldrm96 Femtopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #31 e.n.e.s dedi: Ben size deneme amaçlı CSM'yi açtırmıştım, onu kapatıp kontrol edebilirsiniz. Bir de kuruluma geçmek için diskten boot ettiniz değil mi? Agdpmod = pikera eklediğiniz yerdeki -v argümanını silin. USB'deki EFI'yi düzenlemeyin, disktekini düzenleyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, -v argümanını sildim. CSM'i düzelttikten sonra ekran kalitesi düzelir değil mi?
e.n.e.s dedi: Ben size deneme amaçlı CSM'yi açtırmıştım, onu kapatıp kontrol edebilirsiniz. Bir de kuruluma geçmek için diskten boot ettiniz değil mi? Agdpmod = pikera eklediğiniz yerdeki -v argümanını silin. USB'deki EFI'yi düzenlemeyin, disktekini düzenleyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, -v argümanını sildim. CSM'i düzelttikten sonra ekran kalitesi düzelir değil mi?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 10 Şubat 2023 #32 Eğer sorun CSM yüzündense düzelir.
C canyldrm96 Femtopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #33 e.n.e.s dedi: Ben size deneme amaçlı CSM'yi açtırmıştım, onu kapatıp kontrol edebilirsiniz. Bir de kuruluma geçmek için diskten boot ettiniz değil mi? Agdpmod = pikera eklediğiniz yerdeki -v argümanını silin. USB'deki EFI'yi düzenlemeyin, disktekini düzenleyin. Genişletmek için tıkla... Evet evet diskten boot ettim. e.n.e.s dedi: Eğer sorun CSM yüzündense düzelir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hemen deneyip geri dönüş gerçekleştireceğim. e.n.e.s dedi: Eğer sorun CSM yüzündense düzelir. Genişletmek için tıkla... CSM'i kapatınca şöyle bir hata ile karşılaştım. Ne yapmam gerekiyor acaba? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2023-02-10 at 12.10.37.jpeg 493 KB · Görüntüleme: 22 Son düzenleme: 10 Şubat 2023
e.n.e.s dedi: Ben size deneme amaçlı CSM'yi açtırmıştım, onu kapatıp kontrol edebilirsiniz. Bir de kuruluma geçmek için diskten boot ettiniz değil mi? Agdpmod = pikera eklediğiniz yerdeki -v argümanını silin. USB'deki EFI'yi düzenlemeyin, disktekini düzenleyin. Genişletmek için tıkla... Evet evet diskten boot ettim. e.n.e.s dedi: Eğer sorun CSM yüzündense düzelir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hemen deneyip geri dönüş gerçekleştireceğim. e.n.e.s dedi: Eğer sorun CSM yüzündense düzelir. Genişletmek için tıkla... CSM'i kapatınca şöyle bir hata ile karşılaştım. Ne yapmam gerekiyor acaba?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 10 Şubat 2023 #34 Diskteki EFI'ye agdpmod=pikera eklemiş miydiniz? Eklediyseniz çıkarmayı, eklemediyseniz eklemeyi deneyin.
Diskteki EFI'ye agdpmod=pikera eklemiş miydiniz? Eklediyseniz çıkarmayı, eklemediyseniz eklemeyi deneyin.
C canyldrm96 Femtopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #35 e.n.e.s dedi: Diskteki EFI'ye agdpmod=pikera eklemiş miydiniz? Eklediyseniz çıkarmayı, eklemediyseniz eklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Eklemiştim, boot-args bölümünde keepsyms=1 debug=0x100 alcid=1 agdpmod=pikera şunlarda var hepsiniz sileyim mi?
e.n.e.s dedi: Diskteki EFI'ye agdpmod=pikera eklemiş miydiniz? Eklediyseniz çıkarmayı, eklemediyseniz eklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Eklemiştim, boot-args bölümünde keepsyms=1 debug=0x100 alcid=1 agdpmod=pikera şunlarda var hepsiniz sileyim mi?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 10 Şubat 2023 #36 Hayır hepsini değil, sadece agdpmod=pikera.
C canyldrm96 Femtopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #37 e.n.e.s dedi: Hayır hepsini değil, sadece agdpmod=pikera. Genişletmek için tıkla... Sildiğim zaman hiç açılmadı, CSM enabled olmadan sistemi açamadım. Nasıl düzeltebilirim acaba?
e.n.e.s dedi: Hayır hepsini değil, sadece agdpmod=pikera. Genişletmek için tıkla... Sildiğim zaman hiç açılmadı, CSM enabled olmadan sistemi açamadım. Nasıl düzeltebilirim acaba?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.307 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #38 CSM enable olarak aç o halde. Ekran kartı yaması uygulaman gerek grafik için.
C canyldrm96 Femtopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #39 claus dedi: CSM enable olarak aç o halde. Ekran kartı yaması uygulaman gerek grafik için. Genişletmek için tıkla... Başka türlü maalesef açamıyorum zaten. Ekran kartı yamasını nasıl uygulayabilirim? canyldrm96 dedi: Başka türlü maalesef açamıyorum zaten. Ekran kartı yamasını nasıl uygulayabilirim? Genişletmek için tıkla... Memory modules misconfigured hatası aldım birde Son düzenleme: 11 Şubat 2023
claus dedi: CSM enable olarak aç o halde. Ekran kartı yaması uygulaman gerek grafik için. Genişletmek için tıkla... Başka türlü maalesef açamıyorum zaten. Ekran kartı yamasını nasıl uygulayabilirim? canyldrm96 dedi: Başka türlü maalesef açamıyorum zaten. Ekran kartı yamasını nasıl uygulayabilirim? Genişletmek için tıkla... Memory modules misconfigured hatası aldım birde
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.307 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #40 Analadım? CSM enable yada disable açınca masaüstüne ulaşamıyor musunuz?