Görüntüde bozulma çok fazla yok ama şu an 2 hata ile karşı karşıyayım. 1.si sistemi başlatırken ya da yeniden başlatırken Safe Mode hatası alıyorum. 2.side sistem açıldıktan sonra Memory modüler misconfigured hatası. İnternetten araştırdım, düzelttim ama olmadı.
CSM normalde kapalı önerilir. Ama siz USB içinden boot etmediğiniz için bu hatayı alıyor olabilirsiniz. CSM açıkken grafiksel hata alıyorsun sanırım, video olarak gönderir misin? Birde görüntüyü VGA yada dönüştürücü kullanarak mı alıyorsun?
Görseldeki hata için BIOS'ta herhangi bir OC yapıldı mı? Boot kısmında ilk sıraya OpenCore alın.
CSM normalde kapalı önerilir. Ama siz USB içinden boot etmediğiniz için bu hatayı alıyor olabilirsiniz. CSM açıkken grafiksel hata alıyorsun sanırım, video olarak gönderir misin? Birde görüntüyü VGA yada dönüştürücü kullanarak mı alıyorsun?
Görseldeki hata için BIOS'ta herhangi bir OC yapıldı mı? Boot kısmında ilk sıraya OpenCore alın.
Ben kurulum yaparken USB içinden boot etmiştim ama. Görüntüyü VGA ya da dönüştürücü kullanarak almıyorum. Görseldeki hata için BIOS'ta xmp ayarını açmıştım hata gelince kapattım ama hala hatayla karşılaşıyorum. Boot kısmında ilk sırada OpenCore var o ayarları yapmıştım.
OpenCore geleneksel yöntemlerin dışında yeni bir Bootloader olduğu için Clover ile bariz farklılıklar içermekte. Clover ile işlemlere kolay olsa da OpenCore'da işler biraz farklılaşıyor. Bu rehberde Intel GPU sistemler için ekran kartını nasıl tanıtacağımıza değineceğiz. OpenCore'da Intel GPU...
OpenCore geleneksel yöntemlerin dışında yeni bir Bootloader olduğu için Clover ile bariz farklılıklar içermekte. Clover ile işlemlere kolay olsa da OpenCore'da işler biraz farklılaşıyor. Bu rehberde Intel GPU sistemler için ekran kartını nasıl tanıtacağımıza değineceğiz. OpenCore'da Intel GPU...
Aklımda IGPU kalmış hocam
CSM kapalı olmasım UEFI için. CSM açınca en baştan kurulum gerekir yüksek ihtimalle. Ya en baştan kurulum olacak yada çok sorun yok ise bu şekilde GPU'yu kullanacak.
Diğer sorular için yeni konu açsın. Konu gereksiz uzuyor.