i5 10400F sisteme hangi kasayı alınmalı?

Bütçe
7000
Merhab, a bunu almayı düşünüyorum ama ilerleyen zamanlarda bir sorun çıkarır mı? https://app.hb.biz/1utkBrqHtWeo
Gigabyte H510M V2.
16 GB RAM Dragos+16 GB RAM XPG.
2TB HDD barracode.
512 GB SSD Turbox.
RX 580 (6600 XT alacağım)
i5 10400F.

MSI MAG Forge M100a D60 kit kullanıyorum için PSU da var güzel bir sorunu yok.

Gigabyte H510M V2.
16 GB RAM Dragos+16 GB RAM XPG.
2TB HDD barracode.
512 GB SSD Turbox.
RX 580 (6600 XT alacağım)
i5 10400F.

Linkteki kasa bayağı iyi ama bir kasa için o kadar para harcamaya gerek var mı bilemedim.

Ben bu parayı vermenizi hiç önermiyorum. Ama siz bilirsiniz. Kasanın fiyatı sizin sistemin komple fiyatı kadar. Eğer illa akvaryum istiyorsanız bu siteden bakın, ben whatsapp'tan yazdım 2 haftaya stok yenilencek dediler. Araştırmadım ama bu fiyata ya zoko var ya da bu var. Yanına da msi psu galiba ucuz. Ki bana kalsa ben psu'yu ikinci el temiz bakarım 800-900 tl civarına varsa. Toplam 2000'i çok az geçer.
Bilgisayar Kasaları

Bayağı iyi falan değil konu sahibinin attığı ürün. Dahili gelen güç kaynağından bile bihaberiz, kasa ne kadar kalitelidir orasını Allah bilir artık.

Özellikle akvaryum kasa istiyorsan belirtebilirsin, yine de ben bu ikiliyi öneririm:

7K bütçe ile bu ikiliyi alırsın, ileride sistemi değiştirdiğin zaman kasa ve güç kaynağına ihtiyacın olmaz.

7K bütçe ile bu ikiliyi alırsın, ileride sistemi değiştirdiğin zaman kasa ve güç kaynağına ihtiyacın olmaz.

Akvaryum kasa istiyorum yani ön tarafındada temperli cam olsun istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı