i5 10400F sisteme tavsiyeler

mmmutlu93

Hectopat
O kasaya o parayı vermeyin.
RAM'leri bununla değiştirin.

Monitörde ghosting sorunu varmış. @SkyRose daha düzgün bir monitör önerebilir.

Diğer seçimleriniz mükemmel olmuş.

O kasaya o parayı vermeyin.
RAM'leri bununla değiştirin.

Monitörde ghosting sorunu varmış. @SkyRose daha düzgün bir monitör önerebilir.

Diğer seçimleriniz mükemmel olmuş.
RAM şunu düşünüyordum 2 tane olarak kötü mü olur?

Monitorde buraz fazla ghosting oluyor evet. Sadece hikayeli oyunlar oynayacagim derseniz muazzam bir model. Ama rekabetci oyunlarda uzebilir.

Bu yuzden rekabetci oyublar da oynayacak iseniz ghosting sikayeti daha az olan Viewsonic XG2405 alabilirsiniz. Su an oldukca iyi bir indirimde. 1600TL İtopya'da.

MSI G241 de var ama olu piksel cikma orani diger modellere gire cok yuksek oldugundan onermem.

Risk alirim derseniz, kagit ustunde sahane bir model.

Monitorde buraz fazla ghosting oluyor evet. Sadece hikayeli oyunlar oynayacagim derseniz muazzam bir model. Ama rekabetci oyunlarda uzebilir.

Bu yuzden rekabetci oyublar da oynayacak iseniz ghosting sikayeti daha az olan Viewsonic XG2405 alabilirsiniz. Su an oldukca iyi bir indirimde. 1600TL İtopya'da.

MSI G241 de var ama olu piksel cikma orani diger modellere gire cok yuksek oldugundan onermem.

Risk alirim derseniz, kagit ustunde sahane bir model.
Hocam rekabetçi oyun oynamıyorum. Philips amazonda 1365 TL. Sizce 235 daha verip Viewsonic almalı mıyım?

Hocam rekabetçi oyun oynamıyorum. Philips amazonda 1365 TL. Sizce 235 daha verip Viewsonic almalı mıyım?
Rekabetci oyun oynamiyorsunuz, yani hep hikayeli oyunlar oynuyorsunuz.

O zaman ben arttirmaniza gerek yok derim. Yine ghosting olacaktir ama cok rahatsiz etmez diye tahmin ediyorum. Menuden en optimize ayarlari yaparak iyi bir deneyim yasayabileceginizi dusunuyorum (MPRT ve Smart Response ayari. Forumda bulabilirsiniz, onlarla oynamadam ghisting ekstra fazla olacaktir.)

Secim sizin. Ben olsam alirdim ama size dogrudan alin diyemiyorum, ghosting olayina herkes farkli bakiyor. Benim umurmda olmazdi, ama sizi bilemem.

Ortalama 14ms tepmimeye sahip bir monitor kullaniyorum, ghosting hissetmiyorum rahatsiz edecek kadar mesela. Ama baskasi kor olacak kadar rahatsiz olabilir. Bu yuzden bu tarz konularda kesin konusmaktan biraz cekinmekteyim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı