i5 10400F ve RX 570 Pulse 4 GB sistem oyun performansı nasıldır?

kuyt5252

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Talebe)
Corsair CV650 650W PSU.
Sapphire AMD Radeon RX 570 Pulse 4 GB ekran kartı.
i5 10400F işlemci.
2x4 8 GB 2666MHz RAM.
1TB HDD 7200RPM (SSD yok).
Windows 10 Pro 64 Bit.
ASUS Prime H410M-K anakart.

Bu sistemle CS:GO Valorant gibi oyunlarda tatmin edici bir performans alır mıyım? RAM şu an değiştiremem 2666MHz RAM ve i5 10400F ile güzel bir performans alır mıyım?

CS:GO Valorant gibi oyunlarda ortalama kaç FPS alabiliceğim konusunda da tahminde bulunursanız sevinirim CS:GO'yu 1024X768 4:3 orta ayarlarda oynuyorum. Bu arada Valorant'ta aynı şekilde orta ayarlarda oynarken kaç FPS alırım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı aldınız mı bilmiyorum ama yine de kasa hakkında görüşlerimi belirteyim;

1-Çift kanal ram gereksiz olmuş. İntelde pek performans katkısı olmuyor. Ayrıca şimdiden 2 ram slotunun dolması kötü olmuş.

2-650W psu gereksiz olmuş. Bu sistemi 550W 80+ çok rahat besler.

3-Sistemde SSD olmaması kötü olmuş. Gerçekten HDD ve SDD arası fark büyük.

4-İ5 10400F sisteme gereksiz olmuş. İ3 10100F o ekran kartını çok rahat besler.

5-Ekran kartı da GTX 1650 Super olsaymış iyi olurmuş.

Onun dışında kasayı göremedim sistemde.

Asıl sorunuza gelirsek bu sistemle ultra ayarlarda 60+ FPS üstü bir deneyim yaşarsınız.

Eğer sistemi daha almadıysanız, almayı düşünüyorsanız. Almayın. Bütçenizi söyleyin daha iyi bir sistem kurulur.

Kasayı aldınız mı bilmiyorum ama yine de kasa hakkında görüşlerimi belirteyim;

1-çift kanal RAM gereksiz olmuş. Intel'de pek performans katkısı olmuyor. Ayrıca şimdiden 2 RAM slotunun dolması kötü olmuş.

2-650W PSU gereksiz olmuş. Bu sistemi 550W 80+ çok rahat besler.

3-Sistemde SSD olmaması kötü olmuş. Gerçekten HDD ve SSD arası fark büyük.

4-i5 10400F sisteme gereksiz olmuş. i3 10100F o ekran kartını çok rahat besler.

5-Ekran kartı da GTX 1650 Super olsaymış iyi olurmuş.

Onun dışında kasayı göremedim sistemde.

Asıl sorunuza gelirsek bu sistemle Ultra ayarlarda 60+ FPS üstü bir deneyim yaşarsınız.

Eğer sistemi daha almadıysanız, almayı düşünüyorsanız. Almayın. Bütçenizi söyleyin daha iyi bir sistem kurulur.

Bende şu an zaten sistem var Ryzen 3 2200G Gigabyte AB350M D3V anakart 400W PSU var ben upgrade yapmak için H410M-K anakart aldım bir de 650W güç kaynağı aldım sıra kaldı işlemcide işlemciyi de almak için para biriktiriyorum.

Bende şu an zaten sistem var Ryzen 3 2200G Gigabyte AB350M D3V anakart 400W PSU var ben upgrade yapmak için H410M-K anakart aldım bir de 650W güç kaynağı aldım sıra kaldı işlemcide işlemciyi de almak için para biriktiriyorum.
Almayı düşündüğünüz RX 570 linkini atar mısınız?

Bu arada eski parçaları satabildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı