Çözüldü i5 10400F ve RX 6600 XT sistemde Hackintosh kurarken siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

freek1e

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB DDR4
SSD veya HDD modeli
250GB LEXAR SSD
Ekran kartı
AMD RX 6600 XT
Anakart
Gigabyte B460M Gaming HD
İşlemci
Intel i5 10400f
macOS Sequoia Hackintosh kurdum ama OpenCore ile USB'den de açsam, sistemden de açsam macOS'u seçtikten sonra yazılar geliyor ama ekran gidiyor. Sanki HDMI kablosu ekran kartını görmüyor. agdpmod=pikerayı denedim, olmuyor.

Sistemim:
OpenCore 1.0.4

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sizin EFI dosyasını bilmiyorum. Bir yerden orijinal OpenCore 1.0.4 bulmuştum. Ama sizinkini atarsanız onu da denerim. Sonucu paylaşırım.

EFI klasörü imaj makalemiz içinde mevcut. EFI paketleri bölümünde ikinci bağlantı da ki klasörü indirin.

Sizin EFI dosyasını bilmiyorum. Bir yerden orijinal OpenCore 1.0.4 bulmuştum. Ama sizinkini atarsanız onu da denerim. Sonucu paylaşırım.

EFI klasörü imaj makalemiz içinde mevcut. EFI paketleri bölümünde ikinci bağlantı da ki klasörü indirin.

Çözüm

Yaptım, oldu ancak ayarlar, ağ, Ethernet mevcut ama bağlı değil gözüküyor.

Düzeltme: Sağ olun arkadaşlar buranın EFI'sinden indirince her şeyim çözüldü. Ethernet kextini en sona attım OpenCore Configurator yardımıyla. Bir de hepsinin Arch'ını X86_64 yaptım. NVRAM reset attım ve artık Ethernet de gözüküyor. Anladığım ve araştırdığım kadarıyla Wi-Fi kartım desteklemiyor ASUS PCI N-15 n11. Wi-Fi'de açabilirsem müthiş olur. Ama şu anda da memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı