i5 10400F vs R5 2600 vs R3 3100

Bütçe
1500-1800
Uyumlu değil.
10400F ile uyumlu çipsetler:

H410, B460, Z490, H470, H510, B560, Z590'dır.

Tavsiyem H510, B560 almanız ileriye dönük uyumlu olur.

B560 iyi olabilir RAM frekans sınırlaması kalkar.

Çok teşekkür ederim değerli cevaplarınız için, bir şey soracağım benim şu an halihazırda bir Anakart'ım var, ASUS H81M-K. 10400F alsam bu anakart ile uyumlu mu acaba bakabilir misiniz rica etsem zahmet olacak ama? Uyumlu ise önce işlemciyi almak isterim daha sonra ayrıca anakart ve RAM yükseltmesi yaparım.
Anakartınız İ5 10400f ile uyumlu değil. H410m, B460m gibi anakartlara bakabilirsiniz.

Tabii sanırım yeni anakart almam gerektiği için DDR4 yeni RAM'lerde almam gerekiyor doğal olarak çünkü yıllardır bu Anakart'ı ve DDR3 RAM'leri kullanıyorum ve 12 GB (8x4) rica etsem bana bağlantı link olarak paylaşabilir misiniz? 16 GB DDR4 RAM'ler, uyumlu tavsiyeniz anakart lütfen, teşekkürler.

Tabii sanırım yeni anakart almam gerektiği için DDR4 yeni RAM'lerde almam gerekiyor doğal olarak çünkü yıllardır bu Anakart'ı ve DDR3 RAM'leri kullanıyorum ve 12 GB (8x4) rica etsem bana bağlantı link olarak paylaşabilir misiniz? 16 GB DDR4 RAM'ler, uyumlu tavsiyeniz anakart lütfen, teşekkürler.

Anlamadım.

Öneri mi istiyorsunuz? Lütfen bütçe verin.

Bu ramler rahatlıkla işinizi görür. Marka model olarak da kendini kanıtlamış iyi bir seçenek gibi duruyor.

Bu RAM'ler rahatlıkla işinizi görür. Marka model olarak da kendini kanıtlamış iyi bir seçenek gibi duruyor.

Anlamadım.

Öneri mi istiyorsunuz? Lütfen bütçe verin.

Evet uyumlu bir anakart ve 8x8 DDR4 RAM'ler, 10400F zaten var almayı planladığım uygun fiyatlı bir yer, sadece ben anakart pek anlamadığım için link rica ediyorum ve RAM, onu da arkadaşımız atmış çok teşekkür ederim.

Not: Yani 10400F için uyumlu olacak en uygun fiyatlı anakart ve o anakarta uygun yeni RAM'ler.

Evet uyumlu bir anakart ve 8x8 DDR4 RAM'ler, 10400F zaten var almayı planladığım uygun fiyatlı bir yer, sadece ben anakart pek anlamadığım için link rica ediyorum ve RAM, onu da arkadaşımız atmış çok teşekkür ederim.

Arkadaşın attığı RAM'ler iyi değil.

Anladım, hem kaliteli hem de çok pahalı olmayan bütçe dostu uygun parçalar atabilirseniz aynı zamanda uyumlu olabilecek, çok sevinirim, söylediğim gibi profesyonel oyuncu değilim, 10400F için uygun olacak alt düzeyler işimi görür. Tabii RAM'leri de desteklemesi lazım bu noktada sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı