Başka bir seçeneğim yok gibi gözüküyor. Yapabilecek bir şeyim yok. Vatan, Media Markt gibi yerlerde kazıklanmak istemiyorum.Sadece İtopya'dan toplamayın derim sistemi, zira çok pahalı ve düşük modeller toplarsınız.
Ayrı ayrı almak istemiyor musunuz? Bence internetteki tonlarca rehber ve videodan yararlanarak yapabilirsiniz. En kötü; konu açarsınız, biz yardımcı oluruz.Başka bir seçeneğim yok gibi gözüküyor, yapabilecek bir şeyim yok. Vatan, MediaMarkt gibi yerlerde kazıklanmak istemiyorum.
Zaten eğer İtopya'ya gitsem bile illaki alacağım diye bir şey demedim. Fiyatlandırma fazla gelirse zaten almam. Sizin dediğiniz sistemleri de soracağım zaten. Az birazda babama ağlarsam yapabilirim bir şeyler. Ama babam taksitle almak istediği için ayrı ayrı alma işine girebilir miyim sanmıyorum.Ayrı ayrı almak istemiyor musunuz? Bence internetteki tonlarca rehber ve videodan yararlanarak yapabilirsiniz. En kötü; konu açarsınız, biz yardımcı oluruz.
Tabiki. Aktif olduğunuzu görürsem hemen etiketlerim zaten. Sistemlerin fiyatlarını öğrendikten sonra sizle konuşurum. Zaten aşırı bir şey isterlerse yazmama gerek yok direkt almam.Tamamdır o zaman, siz bakın. Haber verirsiniz bize.
Siz gene de sorun, zira öyle yapıp da kazıklanan çok oldu.Tabii ki. Aktif olduğunuzu görürsem hemen etiketlerim zaten. Sistemlerin fiyatlarını öğrendikten sonra sizle konuşurum. Zaten aşırı bir şey isterlerse yazmama gerek yok, direkt almam.
Tamamdır merak etmeyinSiz gene de sorun, zira öyle yapıp da kazıklanan çok oldu.
Sadece kasa olmadığı için 2060'ı ben de sığdıramadım. Monitörden kısarak sığdırabilirim fakat 144 Hz istemiştiniz. O yüzden böyle bir şey yaptım;Zaten yarın İtopya'ya giderim diye düşünüyorum. O zamana kadar aklıma bol bol şey yattı. Orada da gösteririm zaten sistemleri. Elbette onlarda yardım eder. 2060lı pc İtopya'da pahalı olur diye düşünüyorum da denerim şansımı. Yardımın için teşekürler. İyi geceler.
Videolarda da incelemiştim de. 1650S ve 1660S arasında 20-30 fps´lik bir fark var. 1660S alsam tabiki daha iyi olur da aklımda bir şey var. i3-10100F uyumlu olduğu için mi yoksa uygun olduğu için mi genelde bu kombinasyon yapılıyor? 4 Çekirdekli olduğu için bir zamandan sonra sıkmasın.Sadece kasa olmadığı için 2060'ı ben de sığdıramadım. Monitörden kısarak sığdırabilirim fakat 144 Hz istemiştiniz. O yüzden böyle bir şey yaptım;
Philips 242E1GAJ 23.8
Philips 23.8" 242e1gaj-01 144hz 1ms Hdmı Dp Freesync Premium Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Gigabyte GTX 1660 Super OC 6G GV-N166SOC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GTX 1660 Super OC 6G GV-N166SOC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GTX 1660 Super OC 6G GV-N166SOC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 5.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.033,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com RAM'i 2 tane alın.FSP CMT141 Gaming Mid Tower (Psu yok) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
FSP CMT141 Gaming Mid Tower (Psu yok) arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com 
Toplam bütçe 6774 TL. Kalan parayla da ekipman alabilirsiniz. O konuda bir şey söyleyemeceğim çünkü yeterli bilgim yok.
Bence İtopya'ya gitmeyin, hem sağlığınız hem cüzdanınız hem de bilgisayarınız için en iyisi bu olur bence.
10100F fiyatına göre çok iyi bir işlemci olduğu için sık bir şekilde kullanılır. Her şey çekirdek değildir, ayrıca yetersiz kalırsa 10400F'e geçiş yapabilirsiniz. Koyduğum anakart iki işlemciyle de uyumlu ve şu an indirimde.Videolarda da incelemiştim de. 1650S ve 1660S arasında 20-30 fps´lik bir fark var. 1660S alsam tabiki daha iyi olur da aklımda bir şey var. i3-10100F uyumlu olduğu için mi yoksa uygun olduğu için mi genelde bu kombinasyon yapılıyor? 4 Çekirdekli olduğu için bir zamandan sonra sıkmasın.