Son olarak attığın video üzerinde yayına giden görüntü kalitesi karşılaştırılması da var. 10400 sürekli stutter'a düşüyor yayın anlamında.Z490 çipset üzerinde 10. nesil daha iyi performans veriyor ayrıca 10. nesil zen2 den sonra çıktı normal yani. Arz talep olarak bakarsan son dönemde amd işlemcilerin fiyatları daha da arttığı için 10400 için gitmek daha mantıklı. Açıklama isterken tam olarak ne kast ettin onu da anlamadım ya.
Demek istedigini tam anlayamadım biraz daha açarmısın ?Son olarak attığın video üzerinde yayına giden görüntü kalitesi karşılaştırılması da var. 10400 sürekli stutter'a düşüyor yayın anlamında.
Ama adam yayın yaparken 10400f ile daha çok fps alıyorHer iki işlemci de 6C/12 zaten. 10400F'in oyun performansı bir tık fazla olduğu için daha iyi FPS veriyor.
3600X'in çoklu çekirdek performansı sentetik testlerde ortaya çıkıyor, yayında değil.
Vİdeo da yayın yaparken daha çok fps alıyor ama yayına giden görüntü sürekli droplu gibi.Demek istedigini tam anlayamadım biraz daha açarmısın ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.