i5 10600 ve GTX 1660S sisteme tavsiyeler

Bütçe
11000
Bu arada işlemciyi seçme nedenim şu sitedeki benchmarklar idi, diğer işlemcilerle çok karşılaştırdım ve fiyat performans olarak en uygunu bu gibi gözüktü gözüme: UserBenchmark: AMD Ryzen 7 3700X vs Intel Core i5-10600
2010 yılında aldığınız AMD işlemcileri ile 2017'den sonra çıkan ryzen işlemciler ile karşılaştırmak komik. Zaten o yıllarda AMD işlemciler'in 2 çekirdek işlemcileri bile 100 dereceyi görüyordu. Ama şimdi öyle bişey söz konusu değil rahat olabilirsiniz.

Attığınız Userbenchmark sitesi Forum'da yasak. Sonuçları yanlı ve yanlış.
Sistem kötü olmuş. HDD Seagate ve laptop harddiski. Kasa ve PSU pek iyi değil.

Bütçe ve amaç belirtin, önerelim.

Peki kusura bakmayın. Kasa olarak bütçem 9k. Amaç çoğunlukla oyun. Monitör olarak 144 Hz de olabilir tabi ama oynadığım oyunları 300 fps civarında oynayabilirim diye düşünüyorum çünkü dediğim gibi competitive olduğu için en yüksek ayarlarda oynama takıntım yok oyunları. Sadece singleplayer veya eğlence oyunlarını yüksek ayarlarda oynarım, multiplayer oyunları ayarları düşürerek oynamayı tercih ediyorum. Ondan dolayı 240 Hz düşünmüştüm 144 Hz yerine.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı