i5-10600K alınır mı?

Waisman

Kilopat
Daha fazla  
1-Bu işlemcide yazan 4.1 GHz'e bu soğutma sistemi ile ulaşabilir miyim (OC olmayacak) MSI Core Frozr S 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
2-OC olmadan mı 4.1 GHz?
3-Bu işlemci ile RTX 2080 Super darboğaz olur mu?
Şimdiden teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080p çözünürlük skalasında, stok çalışma frekans desteğiyle oyununa göre biraz darboğaz yapabilir, bu noktada ise Z çipset anakart ve sağlam bir soğutucu desteğiyle 5.0 Ghz ve üzeri bir OC'la rahatlıkla beslenebilir bu kart. Sizin yerinizde olsam bu kartı bu işlemciyle 2K veya daha üst çözünürlüklerde kullanır veya uzun vadede 1080p'de daha rahat etmek adına Ryzen 7 3800X gibi sanal çekirdek işlem performansı daha yüksek olan bir modelle değişiklik yapardım. Ama bana sorarsanız bu kartın hakkı en az 1440p, uzun bir süre de bu kalite bandında tatmin edici sonuçlar vermeye devam edecek bir canavar.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080P çözünürlük skalasında, stok çalışma frekans desteğiyle oyununa göre biraz darboğaz yapabilir, bu noktada ise Z çipset anakart ve sağlam bir soğutucu desteğiyle 5.0 GHz ve üzeri bir OC'la rahatlıkla beslenebilir bu kart. Sizin yerinizde olsam bu kartı bu işlemciyle 2K veya daha üst çözünürlüklerde kullanır veya uzun vadede 1080P'de daha rahat etmek adına Ryzen 7 3800X gibi sanal çekirdek işlem performansı daha yüksek olan bir modelle değişiklik yapardım. Ama bana sorarsanız bu kartın hakkı en az 1440P, uzun bir süre de bu kalite bandında tatmin edici sonuçlar vermeye devam edecek bir canavar.

4.1 GHz stok hız, Boost ile daha yüksek frekanslara çıkacaktır.

1080P pek bir sıkıntı olmaz ama 2080 Super modelinin hakkı 2K monitör ve anlatmış olmama gerek.

Bilgilendirmeler için teşekkür ederim. Emeklerinize sağlık. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı