i5-10600K sistem nasıl?

Bütçe
4000
Yer
İstanbul / Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Android Developer
Merhaba arkadaşlar,

Bilenen sarı sitede aşağıdaki parçaları uygun fiyatlı buldum. Size sorum bu sistemi alıp ekran kartı olarak elimde bulunan arızalı ASUS R7 370 2 GB 256Bit kartımı yaptırıp kullansam nasıl olur?

İşlemci i5-10600K
Anakart ASUS Prime H410M-A
RAM apacer 2x8GB 3200MHz.
Disk SanDisk SSD Plus 480GB + 1TB wb Blue mekanik disk.
Kasa ve PSU Cooler Master HAF912 gx combat 750W.

Fiyat 3000 - 3500TL bandında olacaktır. Ekran kartı tamir maliyeti 350TL bandındadır.

Destek ve yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba,

Evet haklısınız H410 anakart yakışmayacaktır fakat ikinci el olarak 4 aylık bir sistemden bahsediyoruz hazır kurulmuş olan sistemi o fiyata almak ve kullanmak mantıklı olacak mıdır?
Aslında sistemin fiyatı normalden çok daha ucuz, biraz şüphelendim açıkçası. Test edin eğer sorun çıkmazsa alabilirsiniz. Ama ileri bir zamanda anakartı ve SSD’yi değiştirmenizi öneririm.

Aslında sistemin fiyatı normalden çok daha ucuz, biraz şüphelendim açıkçası. Test edin eğer sorun çıkmazsa alabilirsiniz. Ama ileri bir zamanda anakartı ve SSD’yi değiştirmenizi öneririm.

Elimde zaten Samsung 970 Evo Plus 500GB SSD mevcut bu nedenle Sandisk SSD bir süre kullanılacak veya depolama diski olarak kullanılacak bir SSD olabilir.

i5 10600K soğutucusu nerede :D
9900K'yı 200 TL'lik bir soğutucu yeter mi?

Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın :D sistemi toplayan Snowman M.200 kullanmış fakat kasa 280mm sıvı soğutma desteklemediği ve bende modifiye etmek istemediğim için var olan soğutmayı kulllanacağım sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı