i5 11. nesil RTX 3050 Valorant'ta oyun ortasında "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" HATASI

Emre2112

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3050
i5 11.nesil 2.4 ghz
16 gb ram
Gaming laptop
Yeni bir bilgisayar aldım. Acer Nitro 5
i5 11.nesil
RAM 8 GB.
RTX3500 ekran kartı ve 512 GB SSD içeriyor.
Valorant'ta oyuna giriyorum bir 10 DK falan oynuyorum sonra maçın ortasında bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı hatasını alıyorum. Hep oluyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20221128_202026.jpg
    IMG_20221128_202026.jpg
    182,9 KB · Görüntüleme: 51
i5 11.nesil
RAM 8 GB.
Valorant'ta oyuna giriyorum bir 10 DK falan oynuyorum sonra maçın ortasında bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı hatasını alıyorum. Hep oluyor.
Hocam maçtayken afterburner'ı kullanarak.Sıcaklık,işlemci,gpu kullanımı gibi verileri paylaşırmısın?

Bildiğim kadarıyla bu kod genellikle RAM ile alakalı sorunlardan dolayı oluyor. Laptoplarda Memtest kullanılıyor mu bilmiyorum ama kullanılıyorsa RAM'leri bir test edin derim.

Hocam maçtayken Afterburner'ı kullanarak. Sıcaklık, işlemci, GPU kullanımı gibi verileri paylaşır mısın?

Nitro sense uygulaması da olur mu?

Bildiğim kadarıyla bu kod genellikle RAM ile alakalı sorunlardan dolayı oluyor. Laptoplarda Memtest kullanılıyor mu bilmiyorum ama kullanılıyorsa RAM'leri bir test edin derim.

Nasıl yani bu işlerden çok anlamıyorum da.

RAM'den bir sıkıntı yok zaten bilgisayarda yeni sadece Valorant oynarken oluyor.

Hocam maçtayken afterburner'ı kullanarak.Sıcaklık,işlemci,gpu kullanımı gibi verileri paylaşırmısın?

i5 11.nesil
RAM 8 GB.

Bugün düzeldi Riot Vanguard da mı sıkıntı var acaba.

Dosya Ekleri

• IMG_20221129_160341.jpg
    IMG_20221129_160341.jpg
    280,9 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
RAM'den bir sıkıntı yok zaten bilgisayarda yeni sadece Valorant oynarken oluyor.

Bugün düzeldi Riot Vanguard da mı sıkıntı var acaba.
Hocam yanlış anladınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bellekteki yönetim şeklinden birisi olan page ile alakalıdır. Memtest86 ile bellek doğrulama yapınız. Sisteminizde Mhz ya da CL değerleriyle ilgili bir hız aşırtma, donanım bazında undervolting varsa güvenli şekilde kaldırınız. Dump dosyasını paylaşınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı