i5-1135G7 bilgisayarda The Last of Us Part 1 oynanır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Grafik Kartı : Intel Irıs Xe
Ram : 8 GB DDR4 ram
İşlemci : i5-1135g7 2.42ghz
SSD : 500gb
Selam arkadaşlar, sistemimde bulunan dahili grafik kartı olan Intel Iris Xe için yeni çıkan bir sürücüde artık çoğu oyun için daha yüksek performans verdiğini öğrendim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda baktığım kadarıyla 1080p de FSR 3 ile 30 FPS verildiğini varsayarsak 720p de FSR 3 ile 60 FPS vereceğini tahmin ediyorum. Sizce bu oyunu bu sistem için satın almak mantıklı mı?

Laptop: Casper Nirvana F500.
İşlemci: i5-1135G7 2.42GHz
Grafik kartı: Intel Iris Xe (4 GB)
RAM: 8 GB DDR4.
SSD: Samsung 512 GB SSD.
İsletim sistemi: Windows 11.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası bu grafiklerle ve hantallıkla keyif vereceğini sanmıyorum, videolarını izleyerek bitirmeniz daha keyifli olacaktır.

Crysis 3 Remastered'i 720p Low'da Max 24FPS ile bitirmiştim.

Crysis 3 Remastered'i 720p Low'da Mac 24FPS ile bitirmiştim.
Hocam zevk meselesi, ben misal oynamak istediğim bütün oyunları istek listeme alıp bilgisayar yeniledikten sonra oynadım, çünkü ben oyunu en yüksek ayarlarda akıcı şekilde keyfini çıkararak oynamak isterim, açayım bitireyim modunda oyun oynamıyorum. Düşük ayarlarda oynayıp bitirdiğim oyunları bile yeni sistem alınca en yüksek ayarlarda tekrar oynadım, sanki farklı oyun oynuyormuşum gibi geldi.Ama siz ben yakın zamanda bilgisayar yenileyemem , illa oynayıp bitirmiş olayım diye oynayacaksanız o sizin tercihiniz.

Hocam zevk meselesi, ben misal oynamak istediğim bütün oyunları istek listeme alıp bilgisayar yeniledikten sonra oynadım, çünkü ben oyunu en yüksek ayarlarda akıcı şekilde keyfini çıkararak oynamak isterim, açayım bitireyim modunda oyun oynamıyorum. Düşük ayarlarda oynayıp bitirdiğim oyunları bile yeni sistem alınca en yüksek ayarlarda tekrar oynadım, sanki farklı oyun oynuyormuşum gibi geldi. Ama siz ben yakın zamanda bilgisayar yenileyemem, illa oynayıp bitirmiş olayım diye oynayacaksanız o sizin tercihiniz.

Aslında evet o da iyi bir seçenek ben sadece 1080p de Crysis'i 9 FPS oynarken bunu nasıl 30FPS oynayabileceğime şaşırmıştım en iyisi ben 2025'e girince 30-50 binlik sistem toplayayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı