i5 1135G7 laptop CS'de 40 FPS veriyor

Whitewalter

Decapat
Katılım
2 Ocak 2022
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, geçenlerde yeni laptop aldım kendime çok oyun oynayan biri değilimdir. i5 1135G7 işlemci ekran kartı da Iris Xe'li bir şey olması lazım zaten yeni oyunları oynatmasini beklemiyorum ama CS'de en düşük ayarlarda 1024 çözünürlükte 40FPS normali mıdır?
Windows Update'leri yaptım. Intel driver programından indirmeleri yaptım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, geçenlerde yeni laptop aldım kendime çok oyun oynayan biri değilimdir. i5 1135G7 işlemci ekran kartı da ıris Xe'li bir şey olması lazım zaten yeni oyunları oynatmasini beklemiyorum ama CS'de en düşük ayarlarda 1024 çözünürlükte 40FPS normali mıdır?
Windows Update'leri yaptım. Intel driver programından indirmeleri yaptım.

İşlemciniz kötü ekran kartıda kötü 40 FPS alması sanırım normal.
 
İşlemciniz kötü ekran kartıda kötü 40 FPS alması sanırım normal.

Bilmeden cevap vermeniz çok saçma. Bende de aynı sistem var ben böyle bir sorun yaşamıyorum. Bakın Intel APU sistemlere çok kötü gözü ile bakılıyor ama sorun oyun optimizasyonlarında. Spider-Man Remastered da oynanabilir FPS veriyor bu sistemler. (2x8 RAM olması yani çift kanal olması şartıyla) 50 üstü bazen 60 FPS bile veriyor. Tamam çok iyi değil ama böyle sistemler için gayet yeterli. Hikayeli oyun için 40 FPS bence yeterli, Valorant'ta 100 FPS alıyorum. CS:GO'da bu civarlarda. Arkadaş bana yazmış düzeltme yollarını yazdım yaygın olarak bilinenleri. Umarım donanımsal sorun yaşamıyordur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı