B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #1 Arkadaşlar 3-4 sekme açınca arada tarayıcı kilitleniyor ve çalışmayı durduruyor. Yardım edebilecek var mı? Lenovo ThinkBook G2 14. 3200 MHz 16 GB. i5 1135G7. Windows 11. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2022
Arkadaşlar 3-4 sekme açınca arada tarayıcı kilitleniyor ve çalışmayı durduruyor. Yardım edebilecek var mı? Lenovo ThinkBook G2 14. 3200 MHz 16 GB. i5 1135G7. Windows 11.
Çözüm B B burovezir 20 Mart 2022 cumali_032 dedi: Hocam belki ssd sağlığı kötüdür.Hard disk sentiel uygulamasını indirip kurun ss atın. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam yatakta video izlerken fanları tamamen kapatıyormuşum demin fark ettim
cumali_032 dedi: Hocam belki ssd sağlığı kötüdür.Hard disk sentiel uygulamasını indirip kurun ss atın. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam yatakta video izlerken fanları tamamen kapatıyormuşum demin fark ettim
mustafa_ugur_cyln Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 1.080 Çözümler 5 Yer Mersin 19 Mart 2022 #2 burovezir dedi: Windows 11. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir sıkıntı olabilir tarayıcıyı kaldırın yeni sürümünü kurun. Driverlerınızı kontrol edin. Windows update'i çalıştırın. Artı 0 Eksi
burovezir dedi: Windows 11. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir sıkıntı olabilir tarayıcıyı kaldırın yeni sürümünü kurun. Driverlerınızı kontrol edin. Windows update'i çalıştırın.
KS KS B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #3 mustafa_ugur_cyln dedi: Yazılımsal bir sıkıntı olabilir tarayıcıyı kaldırın yeni sürümünü kurun. Driverlerınızı kontrol edin. Windows update'i çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkür ederim hocam driver güncel. Edgeyi kaldırmak mümkün mü? İyice alıştım değiştirmek istemiyorum güzel tarayıcı. Artı 0 Eksi
mustafa_ugur_cyln dedi: Yazılımsal bir sıkıntı olabilir tarayıcıyı kaldırın yeni sürümünü kurun. Driverlerınızı kontrol edin. Windows update'i çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkür ederim hocam driver güncel. Edgeyi kaldırmak mümkün mü? İyice alıştım değiştirmek istemiyorum güzel tarayıcı.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #4 burovezir dedi: Cevap için teşekkür ederim hocam driver güncel. Edgeyi kaldırmak mümkün mü? İyice alıştım değiştirmek istemiyorum güzel tarayıcı. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kaldıramıyorsunuz.Evet gerçekten güzel tarayıcı acaba harddisk mi yoksa SSD mi kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
burovezir dedi: Cevap için teşekkür ederim hocam driver güncel. Edgeyi kaldırmak mümkün mü? İyice alıştım değiştirmek istemiyorum güzel tarayıcı. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kaldıramıyorsunuz.Evet gerçekten güzel tarayıcı acaba harddisk mi yoksa SSD mi kullanıyorsunuz?
KS KS B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #5 cumali_032 dedi: Hayır hocam kaldıramıyorsunuz.Evet gerçekten güzel tarayıcı acaba harddisk mi yoksa SSD mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... M2 SDD kullanıyorum hocam Samsung sanırsam markası 1500/1000 okuma değerleri var. Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Hayır hocam kaldıramıyorsunuz.Evet gerçekten güzel tarayıcı acaba harddisk mi yoksa SSD mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... M2 SDD kullanıyorum hocam Samsung sanırsam markası 1500/1000 okuma değerleri var.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #6 burovezir dedi: M2 SDD kullanıyorum hocam Samsung sanırsam markası 1500/1000 okuma değerleri var. Genişletmek için tıkla... Hocam belki ssd sağlığı kötüdür.Hard disk sentiel uygulamasını indirip kurun ss atın. Artı 0 Eksi
burovezir dedi: M2 SDD kullanıyorum hocam Samsung sanırsam markası 1500/1000 okuma değerleri var. Genişletmek için tıkla... Hocam belki ssd sağlığı kötüdür.Hard disk sentiel uygulamasını indirip kurun ss atın.
KS KS B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #7 cumali_032 dedi: Hocam belki ssd sağlığı kötüdür.Hard disk sentiel uygulamasını indirip kurun ss atın. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam yatakta video izlerken fanları tamamen kapatıyormuşum demin fark ettim Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
cumali_032 dedi: Hocam belki ssd sağlığı kötüdür.Hard disk sentiel uygulamasını indirip kurun ss atın. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam yatakta video izlerken fanları tamamen kapatıyormuşum demin fark ettim