Sorunu çözdüm hocam yatakta video izlerken fanları tamamen kapatıyormuşum demin fark ettimHocam belki ssd sağlığı kötüdür.Hard disk sentiel uygulamasını indirip kurun ss atın.
Yazılımsal bir sıkıntı olabilir tarayıcıyı kaldırın yeni sürümünü kurun. Driverlerınızı kontrol edin. Windows update'i çalıştırın.Windows 11.
Cevap için teşekkür ederim hocam driver güncel. Edgeyi kaldırmak mümkün mü? İyice alıştım değiştirmek istemiyorum güzel tarayıcı.Yazılımsal bir sıkıntı olabilir tarayıcıyı kaldırın yeni sürümünü kurun. Driverlerınızı kontrol edin. Windows update'i çalıştırın.
Hayır hocam kaldıramıyorsunuz.Evet gerçekten güzel tarayıcı acaba harddisk mi yoksa SSD mi kullanıyorsunuz?Cevap için teşekkür ederim hocam driver güncel. Edgeyi kaldırmak mümkün mü? İyice alıştım değiştirmek istemiyorum güzel tarayıcı.
M2 SDD kullanıyorum hocam Samsung sanırsam markası 1500/1000 okuma değerleri var.Hayır hocam kaldıramıyorsunuz.Evet gerçekten güzel tarayıcı acaba harddisk mi yoksa SSD mi kullanıyorsunuz?
Hocam belki ssd sağlığı kötüdür.Hard disk sentiel uygulamasını indirip kurun ss atın.M2 SDD kullanıyorum hocam Samsung sanırsam markası 1500/1000 okuma değerleri var.
Sorunu çözdüm hocam yatakta video izlerken fanları tamamen kapatıyormuşum demin fark ettimHocam belki ssd sağlığı kötüdür.Hard disk sentiel uygulamasını indirip kurun ss atın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.