i5 1135G7 ve MX330 CoD Warzone performansı normal mi?

677472

Picopat
i5 1135G7 MX330 8 GB RAM 512 GB M.2 SSD'ye sahibim. Bugün CoD Warzone indirdim ayarlarım 720p Low NVIDIA ımage scalling performance modunda. Oyunda 30-40 FPS arası bazı sahnelerde 20 FPS alıyorum. Aynı zamanda Windows 11 kullanıyorum. LG UltraGear 24 inç 165 Hz monitörden oynuyorum HDMI ile bağlayıp oyunu. Normal midir bu değerler?

i5 1135G7 MX330 8 GB RAM 512 GB M.2 SSD'ye sahibim. Bugün CoD Warzone indirdim ayarlarım 720p Low NVIDIA ımage scalling performance modunda. Oyunda 30-40 FPS arası bazı sahnelerde 20 FPS alıyorum. Aynı zamanda Windows 11 kullanıyorum. LG UltraGear 24 inç 165 Hz monitörden oynuyorum HDMI ile bağlayıp oyunu. Normal midir bu değerler?

Normal göz değerleri

İyi günler MX330 harici ekran kartı ile ortalama Full HD ile 30 FPS normal. Bazı ayarlar ve çözünürlük düşürüp (örnek 1750*1080) oyundaki AMD FSR 2.1 veya NVIDIA Image Scaling ile bu FPS değerlerini 55'e kadar yükseltebilirsin. İşlemci odaklı oyun olduğu için işlemciye hız aşırtması yaparak(Turbo Boost gibi) daha verimli oynarsın oyunu.Not:Masaüstü ile oyundaki çözünürlük aynı yapmanız gerekiyor.

Son düzenleme:
İyi günler MX330 harici ekran kartı ile ortalama Full HD ile 30 FPS normal. Bazı ayarlar ve çözünürlük düşürüp (örnek 1750*1100) oyundaki AMD FSR 2.1 veya NVIDIA Image Scaling ile bu FPS değerlerini 55'e kadar yükseltebilirsin. İşlemci odaklı oyun olduğu için işlemciye hız aşırtması yaparak(Turbo Boost gibi) daha verimli oynarsın oyunu.Not:Masaüstü ile oyundaki çözünürlük aynı yapmanız gerekiyor.
Hocam ben 1080p değil de 720p oynuyorum oyunu bi 50 fps alsam akıcı oynayacağım da 30 fpslerde oynuyorum bu kartta 720p Low 30 fps normalmidir yani

İşlemcin Max Turbo Frequency 4.20 GHz destekliyor Turbo Boost ile o değere çıkar ve güç seçeneklerinden güç planını yüksek performasa almalısın oyun da o şekilde bir FPS artışı alırsın. Başkada yapacak bir şeyin yok. Bu arada AMD FSR 2.1 kullan o daha iyi. AMD FSR 2.1 ayarının altında show more bölümünden tüm ayarlarını denemelisin hangisi daha iyi performans ve görüntü veriyorsa kullanmalısın. Turbo Boost BIOS'tan aktif ediliyor. YouTube'dan bulursun nasıl yapıldığı ile ilgili. 1750-1080 oyna, 720p ile görüntü çamurlasıyor. Aldığın FPS normal bu arada. Oyun içi ayarlarını
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izleyerek değiştir çok ayrıntılı ayarların ,FPS ve görüntü kalitesindeki farklarını ayrıntılı olarak ele almış, izlemende fayda var.

Son düzenleme:
Hocam ben 1080p değil de 720p oynuyorum oyunu bir 50 FPS alsam akıcı oynayacağım da 30 FPS'lerde oynuyorum bu kartta 720p Low 30 FPS normal midir yani.

Bilgisayarını nihai performans moduna al,
İşlemci çekirdeğini maximum yap(FPS düşmesi yememek için),arka plan uygulamalarını kapat.

İşlemcin Max Turbo Frequency 4.20 GHz destekliyor Turbo Boost ile o değere çıkar ve güç seçeneklerinden güç planını yüksek performasa almalısın oyun da o şekilde bir FPS artışı alırsın. Başkada yapacak bir şeyin yok. Bu arada AMD FSR 2.1 kullan o daha iyi. AMD FSR 2.1 ayarının altında show more bölümünden tüm ayarlarını denemelisin hangisi daha iyi performans ve görüntü veriyorsa kullanmalısın. Turbo Boost BIOS'tan aktif ediliyor. YouTube'dan bulursun nasıl yapıldığı ile ilgili. 1750-1080 oyna, 720p ile görüntü çamurlasıyor. Aldığın FPS normal bu arada. Oyun içi ayarlarını
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izleyerek değiştir çok ayrıntılı ayarların ,FPS ve görüntü kalitesindeki farklarını ayrıntılı olarak ele almış, izlemende fayda var.

Hocam LG UltraGear Monitör kullanıyorum laptobun yanına ana ekranım LG monitör 24 inç 165 hz. 1750x1080 görüntü seçeneği yok bende.

Hocam LG UltraGear Monitör kullanıyorum laptobun yanına ana ekranım LG monitör 24 inç 165 hz. 1750x1080 görüntü seçeneği yok bende.
nvidia ayarlarından kendin çözünürlük ayarlıyacan,özel çözünürlük oluşturma ismi adı altında araştır basit bir işlem sonrada nvidia ayarlardan-masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla bölümünden ölçeklendirmeyi tam ekran veya en boy oranını koru dan birini seç tam ekran hangisi oluyorsa onda kalsın.Oyun içi de o çözünürlük ayarla, render resolution 100 de olduğuna dikkat et.Laptop olduğu için harici soğutucu alman gerek laptop altına oyun oynamak istiyorsan mecbursun buna.Laptopla oyun oynayanlarbilir onun ne kadar mecbur olduğunu.i5 işlemcilerde turboboost Please visit wikiHow directly sitesinde ayrıntılı anlatmış.Yada laptopun orjinal sitesinde -kullanma kılavuzunda yazar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı