i5 11400 RTX 3060 Ti ile darboğaz yapar mı?

O zaman sıkıntı yok hocam hayırlı olsun, herhangi bir sıkıntı gözükmüyor. Ama yine de o SSD yerine farklı alternatifler varsa listeleyin bir bakalım.

Hocam 1 TB bana anca yeter diye dusunuyorum ama cok kotu bir SSD ise düşüreceğim mecbur.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20211020-191504_Chrome.jpg
    Screenshot_20211020-191504_Chrome.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 67
Hocam 1 TB bana anca yeter diye dusunuyorum ama cok kotu bir SSD ise düşüreceğim mecbur.

Patriot Viper modeline geçmeniz çok daha iyi olur. Markadan dolayı çekinceniz varsa o üründe kullanılan yongalar Toshiba'nın. Bildiğim kadarı ile sizin seçmiş olduğunuz SSD'de dram yok ve pek içime sinen bir şey değil bu. Alternatifler arasındaki mantıklı olan bence bu.
 
Az mı darboğaz yapar çok mu darboğaz yapar gibi sorulara sormak yerine tamamıyla uzak kalman gereken bir durumdasın, bir kaç senedir darboğaz sorunu yaşıyorum ve cidden aşırı kötü bir durum. O işlemciyi almak yerine üzerine az daha koyup 5600x geçmelisin dostum, kendim geçtim gençleştim resmen bu kadar mı fark eder
 
Az mı darboğaz yapar çok mu darboğaz yapar gibi sorulara sormak yerine tamamıyla uzak kalman gereken bir durumdasın, birkaç senedir darboğaz sorunu yaşıyorum ve cidden aşırı kötü bir durum. O işlemciyi almak yerine üzerine az daha koyup 5600X geçmelisin dostum, kendim geçtim gençleştim resmen bu kadar mı fark eder.

Hocam bu beni tedirgin etti ama 1200 TL'den fazla fark var.
 

Geri
Yukarı