i5 11400 vs. i5 10600KF

Teşekkürler sistemi alırken 1-2 ay idare eder değil mi beni o PSU'lar.

Bunun maalesef garantisini veremem. Aldığınız gibide patlayabilir yıllarca gidebilir de. Sistemi sık sık kullanmazsanız sıkıntı olmaz tahminimce.

Bütçe çıkarsa anakart TUF B550-E, PSU Hydro G Lite, soğutucu 240mm radyatör yapılsa baya iyi olur.

Bütçe çıkarsa anakart TUF B550-E, PSU Hydro G Lite, soğutucu 240mm radyatör yapılsa bayağı iyi olur.

Sadece site üzerinden mi alabiliyorum. Site güvenilir mi?

Kafam iyice karıştı @Hamza Ensar Sağlam siz bu konuya ne diyorsunuz.

Site güvenilir. Bu sistemi görmemiştim. Çok daha iyi bir sistem. PSU'yu FSP Hydro G Pro Light yapıp almanız iyi olur. Thermaltake bir kaç tane PSU'su dışında hiç önerilmiyor yabancı forumlarda.

İkisi de ezik işlemci. 5600X al geç. 11400 için alacağın minimum anakart fiyatı 1400 TL falan. Çünkü düşük seviye anakartlarda işlemci, performansını tam anlamıyla veremiyor. Üst seviye bir B560 gerekiyor en az.

10600KF için de hem soğutucu masrafın var hem de anakart. Z490 veya Z590 almadığın sürece ''K'' almanın bir önemi yok.

5600X ile birlikte B450M-S2H bile kullanıp OC yapabilirsin. Hadi biraz daha iyi anakart olsun dersen B450M PRO VDH MAX, biraz iyisi B450 Tomahawk MAX, en iyisi TUF B450M PRO S. B550 olarak seçeneklerin bol var zaten.
5600x+anakart gene pahalı olmuyor mu?O kombo i5 11400f+anakarttan daha uyguna mi geliyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı