erendiebirii Femtopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #41 YasoYasoo dedi: Kurdun mu attığım sürücüyü? Genişletmek için tıkla... Evet.
YasoYasoo Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 524 Çözümler 5 22 Şubat 2022 #42 erendiebirii dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... O halde ThrottleStop programını indiririr misin? Belki bu yardımcı olabilir
erendiebirii dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... O halde ThrottleStop programını indiririr misin? Belki bu yardımcı olabilir
erendiebirii Femtopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #43 YasoYasoo dedi: O halde ThrottleStop programını indiririr misin? Belki bu yardımcı olabilir Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne yapacağım indirdim.
YasoYasoo dedi: O halde ThrottleStop programını indiririr misin? Belki bu yardımcı olabilir Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne yapacağım indirdim.
YasoYasoo Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 524 Çözümler 5 22 Şubat 2022 #44 erendiebirii dedi: Tam olarak ne yapacağım indirdim. Genişletmek için tıkla... Aç ve ekrandaki değerleri SS at.
erendiebirii dedi: Tam olarak ne yapacağım indirdim. Genişletmek için tıkla... Aç ve ekrandaki değerleri SS at.
erendiebirii Femtopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #45 YasoYasoo dedi: Aç ve ekrandaki değerleri SS at. Genişletmek için tıkla...
YasoYasoo Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 524 Çözümler 5 22 Şubat 2022 #46 erendiebirii dedi: Eki Görüntüle 1312716 Genişletmek için tıkla... SpeedStep ve C1e tikini kaldırıp Save basar mısın?
erendiebirii dedi: Eki Görüntüle 1312716 Genişletmek için tıkla... SpeedStep ve C1e tikini kaldırıp Save basar mısın?
erendiebirii Femtopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #47 YasoYasoo dedi: SpeedStep ve C1e tikini kaldırıp Save basar mısın? Genişletmek için tıkla...
YasoYasoo Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 524 Çözümler 5 22 Şubat 2022 #48 erendiebirii dedi: Eki Görüntüle 1312719 Genişletmek için tıkla... Tamam, ayarlar böyle kalsın şimdi yeniden oyuna girip dener misin bakalım yine yapacak mı? Program açık kalsın bu arada.
erendiebirii dedi: Eki Görüntüle 1312719 Genişletmek için tıkla... Tamam, ayarlar böyle kalsın şimdi yeniden oyuna girip dener misin bakalım yine yapacak mı? Program açık kalsın bu arada.
erendiebirii Femtopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #49 YasoYasoo dedi: Tamam, ayarlar böyle kalsın şimdi yeniden oyuna girip dener misin bakalım yine yapacak mı? Program açık kalsın bu arada. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. YasoYasoo dedi: Tamam, ayarlar böyle kalsın şimdi yeniden oyuna girip dener misin bakalım yine yapacak mı? Program açık kalsın bu arada. Genişletmek için tıkla... Evet,maalesef Son düzenleme: 22 Şubat 2022
YasoYasoo dedi: Tamam, ayarlar böyle kalsın şimdi yeniden oyuna girip dener misin bakalım yine yapacak mı? Program açık kalsın bu arada. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. YasoYasoo dedi: Tamam, ayarlar böyle kalsın şimdi yeniden oyuna girip dener misin bakalım yine yapacak mı? Program açık kalsın bu arada. Genişletmek için tıkla... Evet,maalesef
typhone Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #50 Merhabalar ayrı konu açmak istemedim aynı işlemciden kullanıyorum benimde 75 derecelerde 250 -400 bandında önerilerinizi bekliyorum. Sistemim aşağıdaki şekilde sığar mı emin değilim ramlerim yüksek gibi sanki
Merhabalar ayrı konu açmak istemedim aynı işlemciden kullanıyorum benimde 75 derecelerde 250 -400 bandında önerilerinizi bekliyorum. Sistemim aşağıdaki şekilde sığar mı emin değilim ramlerim yüksek gibi sanki