i5-11400F oyunlarda 80 derece oluyor

1645541270061.png

Mhz 1700 iken bir an 200`lere düşüyor darboğaz gibi bir şey mi mevcut oyun arkada açık iken bile opera mı etkiliyor.
1645541270061.png

Mhz 1700 iken bir an 200`lere düşüyor darboğaz gibi bir şey mi mevcut oyun arkada açık iken bile opera mı etkiliyor.
Bilgisayarı göndereceğim ama ben bunu hasar almadan nasıl paketleyeceğim şimdi orayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Soğutma yı hedefliyorsanız T6 Ultra'yı öneririm. Ucuz yollu arıyorsanız X6 alabilirsiniz. Snowman T6 Ultra sizi tatmin edecektir. Kullandıktan sonra siz de aradaki farkı görürsünüz zaten.

Ama bütçeniz elverişli ise Gametech Hd120 Freezer Kule Tipi Profesyonel İşlemci Soğutucusu bu ürün F/P soğutucular arasında en iyisi olabilir.

Önerin için teşekkürler dostum, son durumu bu şekilde PC'nin OCCT Extreme ayarlarda stress testinde stabil 60 derece kalabilmesi mükemmel. Çok teşekkürler :)

Dosya Ekleri

• 1646039923913.png
    1646039923913.png
    132,4 KB · Görüntüleme: 51
Gametech HD Pro 120.

Merak ettim de nereden aldın?
@Indra459 T6 Ultra ile aralarındaki fark zaten az idi. Gametech soğutucunun TDP değeri 220 watt. Bu fiyata böyle bir TDP sunan başka bir soğutucu tanımıyorum. Bence bu açıdan mükemmel olabilir. Elbette hiçbiri aşırı kaliteli, bilinen veya soğutma tarafında nam salmış profesyonel markalar değil ama Gametech'in bu fiyat bandında en iyisi olduğunu düşünüyorum. Fiyatına göre malzeme kalitesi diğer markalardan daha iyidir. Özellikle Snowman gibi bir Çin markasından. Sen neden böyle bir emoji attın?

Son düzenleme:
@Indra459 T6 Ultra ile aralarındaki fark zaten az idi. Gametech soğutucunun TDP değeri 220 watt. Bu fiyata böyle bir TDP sunan başka bir soğutucu tanımıyorum. Bence bu açıdan mükemmel olabilir. Elbette hiçbiri aşırı kaliteli, bilinen veya soğutma tarafında nam salmış profesyonel markalar değil ama Gametech'in bu fiyat bandında en iyisi olduğunu düşünüyorum. Fiyatına göre malzeme kalitesi diğer markalardan daha iyidir. Özellikle Snowman gibi bir Çin markasından. Sen neden böyle bir emoji attın?
Gametech Hd120 Freezer Kule Tipi Profesyonel İşlemci Soğutucusu bu linkten aldım

Merhabalar tekrardan yazma gereği duydum az önce stok soğutucuyu geri takdırdım ve sorunum düzeldi çok ilginç bir şekilde.
Acaba aynı sisteme mi sahibiz bende benim soğutucum yerine ilerleyen süreçte bunu almayı düşünüyorum memnun musunuz?

Son düzenleme:
Merhabalar tekrardan yazma gereği duydum az önce stok soğutucuyu geri takdırdım ve sorunum düzeldi çok ilginç bir şekilde.

Acaba aynı sisteme mi sahibiz bende benim soğutucum yerine ilerleyen süreçte bunu almayı düşünüyorum memnun musunuz?

Çok ilginç doğrusu. Aynı sorunu daha önce stok soğutucu ile de yaşıyordun. Bence buradaki sorun senin soğutucuyu takarken yapmış olduğun eylem ya da daha saçma bir durum, enteresan.

Merhaba arkadaş ile bende aynı işlemciyi kullanıyorum i5 11400F. God of War oynarken işlemci 95 derece oldu Ultra ayarlarda. Hemen Turbo özelliğini kapattım ısım 60 derecelere düştü fakat performansım çok fena düştü. Bende kule tipi soğutucu alacağım fakat RAM'lerim normalden daha büyük yapıya sahip. GeIL EVO X II modeli. Sizce T6 Ultra veya diğer arkadaşın attığı Gametech HD120 modeli alsam kasama sığar mı? Alıp elimde patlasın istemiyorum.
Kasa modelim: Cooler Master MB311l
Anakart: ASUS Prime H510M-K
RAM resmi ekte. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
geil.jpg

Çok ilginç doğrusu. Aynı sorunu daha önce stok soğutucu ile de yaşıyordun. Bence buradaki sorun senin soğutucuyu takarken yapmış olduğun eylem ya da daha saçma bir durum, enteresan.
Stok soğutucu ile böyle bir sorun yaşamadım sadece ısındığı için snowman marka soğutucu aldım ve takdırdıktan sonra böyle oldu sizce sebebi ne olabilir? İleride sizin attığınız linkteki soğutucuyu almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı