i5-11400F oyunlarda 80 derece oluyor

Ben aldığımdan memnunum fazla büyük değil ama böyle bir sorunla karşı karşıyayım çözemedim.

Ramleriniz bu mu? Yoksa RGB aydınlatmalı modeller mi? Model numarasına göre bu olması lazım. Eğer buysa rahatlıkla takabilirsiniz soğutucuyu. Gayet alçak RAM'leriniz.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    159,3 KB · Görüntüleme: 37
Gamegaraj ile iletişime geçtim,tekrar format atmamı istediler ve usb ile atmamı istediler bunu bilmiyorum ek olarak formata gidip parada vermek istemiyorum ne yapacağım?

GameGaraj ile iletişime geçtim, tekrar format atmamı istediler ve USB ile atmamı istediler bunu bilmiyorum ek olarak formata gidip parada vermek istemiyorum ne yapacağım?

Sen zaten format atmışssın. Bunun sorununu çözmeyeceğini anlamış olmalısın. Durumu düzgün bir şekilde izah et ve onlarında test etmelerini iste. Sonuçta sistemi yeni almışsın ve fiziksel müdahalede bulunmamana rağmen sorun yaşıyorsun. Farklı bir çözüm yolu izlemelerini iste. Eğer mağazaya yakında oturuyorsan tabii.

Ben formatı windowsun kendi özelliği ile attım bana şimdi usb aracılığı ile at diyorlar.
Demo sürümünü indirip.
Bilgisayarcıya gideceğim şimdi gelince dönüş yaparım.

Ben formatı Windows'un kendi özelliği ile attım bana şimdi USB aracılığı ile at diyorlar.
Demo sürümünü indirip.

Bilgisayarcıya gideceğim şimdi gelince dönüş yaparım.

Yani keşke bunu baştan söyleseydin. Bizi de uğraştırdın. neyse dönünce haber et. Umarım tekrar yaşamazsın aynı sorunu.

Ramleriniz bu mu? Yoksa RGB aydınlatmalı modeller mi? Model numarasına göre bu olması lazım. Eğer buysa rahatlıkla takabilirsiniz soğutucuyu. Gayet alçak RAM'leriniz.

hangisini tercih etmeliyim sizce

Soğutma yı hedefliyorsanız T6 Ultra'yı öneririm. Ucuz yollu arıyorsanız X6 alabilirsiniz. Snowman T6 Ultra sizi tatmin edecektir. Kullandıktan sonra siz de aradaki farkı görürsünüz zaten.
Soğutma yı hedefliyorsanız T6 Ultra'yı öneririm. Ucuz yollu arıyorsanız X6 alabilirsiniz. Snowman T6 Ultra sizi tatmin edecektir. Kullandıktan sonra siz de aradaki farkı görürsünüz zaten.

Ama bütçeniz elverişli ise Gametech Hd120 Freezer Kule Tipi Profesyonel İşlemci Soğutucusu bu ürün F/P soğutucular arasında en iyisi olabilir.

Snowman T6 Ultra alınabilir ama alırken anakartına sığar mı diye bir kontrol et yükselikleri veya genişliği RAM'lere değebilir yer kaplayan bir soğutucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…