Merhabalar ayrı konu açmak istemedim aynı işlemciden kullanıyorum benimde 75 derecelerde 250 -400 bandında önerilerinizi bekliyorum. Sistemim aşağıdaki şekilde sığar mı emin değilim ramlerim yüksek gibi sanki
Merhabalar ayrı konu açmak istemedim aynı işlemciden kullanıyorum benim de 75 derecelerde 250 -400 bandında önerilerinizi bekliyorum. Sistemim aşağıdaki şekilde sığar mı emin değilim RAM'lerim yüksek gibi sanki.
Ramleriniz bu mu? Yoksa RGB aydınlatmalı modeller mi? Model numarasına göre bu olması lazım. Eğer buysa rahatlıkla takabilirsiniz soğutucuyu. Gayet alçak RAM'leriniz.
Gamegaraj ile iletişime geçtim,tekrar format atmamı istediler ve usb ile atmamı istediler bunu bilmiyorum ek olarak formata gidip parada vermek istemiyorum ne yapacağım?
GameGaraj ile iletişime geçtim, tekrar format atmamı istediler ve USB ile atmamı istediler bunu bilmiyorum ek olarak formata gidip parada vermek istemiyorum ne yapacağım?
Sen zaten format atmışssın. Bunun sorununu çözmeyeceğini anlamış olmalısın. Durumu düzgün bir şekilde izah et ve onlarında test etmelerini iste. Sonuçta sistemi yeni almışsın ve fiziksel müdahalede bulunmamana rağmen sorun yaşıyorsun. Farklı bir çözüm yolu izlemelerini iste. Eğer mağazaya yakında oturuyorsan tabii.
Sen zaten format atmışssın. Bunun sorununu çözmeyeceğini anlamış olmalısın. Durumu düzgün bir şekilde izah et ve onlarında test etmelerini iste. Sonuçta sistemi yeni almışsın ve fiziksel müdahalede bulunmamana rağmen sorun yaşıyorsun. Farklı bir çözüm yolu izlemelerini iste. Eğer mağazaya yakında oturuyorsan tabii.
Ramleriniz bu mu? Yoksa RGB aydınlatmalı modeller mi? Model numarasına göre bu olması lazım. Eğer buysa rahatlıkla takabilirsiniz soğutucuyu. Gayet alçak RAM'leriniz.
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Soğutma yı hedefliyorsanız T6 Ultra'yı öneririm. Ucuz yollu arıyorsanız X6 alabilirsiniz. Snowman T6 Ultra sizi tatmin edecektir. Kullandıktan sonra siz de aradaki farkı görürsünüz zaten.
Soğutma yı hedefliyorsanız T6 Ultra'yı öneririm. Ucuz yollu arıyorsanız X6 alabilirsiniz. Snowman T6 Ultra sizi tatmin edecektir. Kullandıktan sonra siz de aradaki farkı görürsünüz zaten.
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu...
www.teknobiyotik.com
Snowman T6 Ultra alınabilir ama alırken anakartına sığar mı diye bir kontrol et yükselikleri veya genişliği RAM'lere değebilir yer kaplayan bir soğutucu.