i5-11400F oyunlarda 80 derece oluyor

https://www.hepsiburada.com/snowman...G69OLTqjRFmYVc15kohoClsMQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Eğer stok soğutucu ise yine de farkettirecektir. Tabi sığıyorsa T6 ultra alın. Sığmıyorsa bu da yeterlidir bence.

Yükseklik olarak kasama sığıyor ama ram muhabbetinden emin değilim.
RAM muhabbetinden bahsediyorum zaten. Biraz daha dar bir soğutucu olduğu için önerdim. O da sığmıyorsa ya 120mm lik sıvı soğutma ya da M200 ki M200 bence yetmez. Ölçün bir.

Gayet memnunum msib560 pro, powercolor red devil rx6600xt, i511400f, corsair 2x8 3600mhz ram şeklinde sistemim

Yükseklik olarak kasama sığıyor ama RAM muhabbetinden emin değilim. RAM'lerim çok büyük bunun için bir alternatif yok mu?

@SSutterflyeffect hocam çok geç gördüm kusura bakmayın. Bu soğutucuların fanlarını dilerseniz yükseltebilirsiniz Gametech HD120 modelindeki fanların telini çıkarıp daha yukarı taktığınızda rahatça oturuyor zaten. Eğer hala herhangi bir soğutucu almadıysanız bu soğutucuyu alıp RAM'lerinize göre ayarlayabiliyorsunuz bilginiz olsun. gametech hd120.

Bugün ID-Cooling SE 224XT siparişini geçeceğim teşekkürler hocam. Ama onun RGB'sini kasadaki RGB'ler ile nasıl uyumlu hale getirebilirim bilginiz var mı?

Aynen öyle kasamda 3 fan bulunuyor senkron şekilde çalışıyor. Bu soğutucunun da senkron olarak çalışmasını nasıl sağlarım?

Aldığınız ürün ARGB olan model mi? Gerçi bu soruyu soruyorsanız muhtemelen öyledir de. Öncelikle kasa fanlarının direk ya da kontrolcünün direk anakarta bağlı olması gerek. Aynı şekilde bu fani da anakartın ARGB soketine takmam gerek. Ama muhtemelen onun için de çoklayıcı gerek. Ama öncelikle de anakartın modelini söylemen gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…