i5-11400F oyunlarda 80 derece oluyor

Arada düşüyor drop giriyor.

Normalde 250-300 arası bir anlık oluyor sonra tekrar düzeliyor.

Bu dropların işlemci veya soğutucu ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Zira soğutucu işini güzel yapıyor. Yalnızca 40 derece. Sorun yazılımsal olmalı. Elimden geldiğince yardımcı olacağım.
Bu dropların işlemci veya soğutucu ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Zira soğutucu işini güzel yapıyor. Yalnızca 40 derece. Sorun yazılımsal olmalı. Elimden geldiğince yardımcı olacağım.

Bu arada soğutucu olarak hangisini almıştın T6 Ultra'yı mı? İmkanın varsa bir resmini atar mısın? Çok merak ettim duruşunu.

Bu arada soğutucu olarak hangisini almıştın T6 Ultra'yı mı? İmkanın varsa bir resmini atar mısın? Çok merak ettim duruşunu.
Evet T6 ultrayı aldım.

1645524705804.png

Ekran kartı aniden yine %0 lara çakılıyor sesler patlıyor vesaire
Buyrun.

Dosya Ekleri

• resim_2022-02-22_131750.png
    resim_2022-02-22_131750.png
    2 MB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı