i5-11400F+RTX 3060 sistem alınır mı?

Anakarti degistir zaten. Attigim anakart su an indirimde. Kacirma derim.
Kasa daha iyi attigim.
Attigim PSU ust duzey bir PSU. Daha F/P bir PSU bulunabilir. Ama onu alabiliyorsan, cok daha iyi olur.
Attığınız kasa ve psu bana +400 TL fiyatı yükseltiyor ama anakart -300 yapıyor şahsen +100 TL benim için önemli değil değişmeyi düşünüyorum. Sıvı soğutucu hakkında ne düşünüyorsunuz ve başka kasa modeli önerebilir misiniz?

Attığınız kasa ve psu bana +400 TL fiyatı yükseltiyor ama anakart -300 yapıyor şahsen +100 TL benim için önemli değil değişmeyi düşünüyorum. Sıvı soğutucu hakkında ne düşünüyorsunuz ve başka kasa modeli önerebilir misiniz?
Sivi sogutucunun fiyati nedir?

Kasa su an indirimde, bu fiyata daha iyisini bulur muyum bilmiyorum. Bir bakayim.
Su kasa daha iyimis.

Sivi sogutucunun fiyati nedir?

Kasa su an indirimde, bu fiyata daha iyisini bulur muyum bilmiyorum. Bir bakayim.
Su kasa daha iyimis.

Sıvı soğutucu 1320 TL

Sıvı soğutucu 1320 TL.

Su daha iyi olur. Attigin sogutucu da iyidir, bu bir tik daha iyi.
@Sir Benjamin Gammaxx'i kullaniyor.
Ama 11400f'e se 224 xt'e de yeterli olur.

Su daha iyi olur. Attigin sogutucu da iyidir, bu bir tik daha iyi.
@Sir Benjamin Gammaxx'i kullaniyor.
Ama 11400f'e se 224 xt'e de yeterli olur.
Bu modeli düşüneceğim, 2. Attığınız kasa favorim oldu kesinlikle onu alıyorum

Hocam 22-27 Mart tarihleri arasında İtopya'da efsanevi adlı kampanyada bir çok ürün ve hazır sistemler satışa sunuluyor ve bazılarının fiyatları uygun ve düşük, oradan inceleyip birde oraya bakın derim belki daha da ucuza bulabilirsiniz birde o ürünlere sadece kampanya denilen yerden girilip bakılabiliyor, diğer türlü ana sayfaya düşmüyor diye biliyorum.

Link: EFFFSANE DOĞUM GÜNÜ FIRSATLARI | ITOPYA.COM

Son düzenleme:
Hocam 22-27 Mart tarihleri arasında İtopya'da efsanevi adlı kampanyada bir çok ürün ve hazır sistemler satışa sunuluyor ve bazılarının fiyatları uygun ve düşük, oradan inceleyip birde oraya bakın derim belki daha da ucuza bulabilirsiniz birde o ürünlere sadece kampanya denilen yerden girilip bakılabiliyor, diğer türlü ana sayfaya düşmüyor diye biliyorum.

Link: EFFFSANE DOĞUM GÜNÜ FIRSATLARI | ITOPYA.COM
Dikkate alacağım hocam çok teşekkür ederim

Ayrıca o PSU pek iyi değil diye biliyorum @TLP'nin dediğine göre.

Düz 80+ modeli için demişimdir onu, White serisi yani. Bu Gold olan, iyi bir PSU. İtopya'daki stoğu ile alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı