Ekledim zaten hocam ben.
Gözükmedi sanırım. Peki 3000 TL civarında monitör eklemek için ekran kartını MSI RX 6700 XT Mech 2'ye düşürürsem sizce bir dengesizlik olur mu hocam?
Ekledim zaten hocam ben.
Gözükmedi sanırım. Peki 3000 TL civarında monitör eklemek için ekran kartını MSI RX 6700 XT Mech 2'ye düşürürsem sizce bir dengesizlik olur mu hocam?
Dengesizlik olmaz ama RX 6700 XT su bütçe için az kalır o yüzden bu sisteme bak(anakartı B550M DS3H, PSU'yu FSP Hydro G PRO 650, soğutucu olarak SE-224-XT RGB seçip al.):
![]()
SDN-PREMIUM / İNTEL i5 12400F / RTX 4070 / 1 TB NVME M2 SSD / 16 GB 3600MHZ DDR4 GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Dengesizlik olmaz ama RX 6700 XT su bütçe için az kalır o yüzden bu sisteme bak(anakartı B550M DS3H, PSU'yu FSP Hydro G PRO 650, soğutucu olarak SE-224-XT RGB seçip al.):
![]()
SDN-PREMIUM / İNTEL i5 12400F / RTX 4070 / 1 TB NVME M2 SSD / 16 GB 3600MHZ DDR4 GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
PSU'yu az farkla GSM Hydro Pro yapması da güzel olabilir.
Monitörüde önerelim hemen.
Hatta 2K da yakışır bu sisteme.![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Merhaba, sistem güzel. Biraz öbür sitelerden de araştırdık ama orda aynı parçalar yoktu. Bu siteden almak güvenilir olur mu? Pek emin olamadım yorumlar biraz karmaşıktı.Dengesizlik olmaz ama RX 6700 XT su bütçe için az kalır o yüzden bu sisteme bak(anakartı B550M DS3H, PSU'yu FSP Hydro G PRO 650, soğutucu olarak SE-224-XT RGB seçip al.):
![]()
Merhaba, sistem güzel. Biraz öbür sitelerden de araştırdık ama orada aynı parçalar yoktu. Bu siteden almak güvenilir olur mu? Pek emin olamadım yorumlar biraz karmaşıktı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.