Merhaba arkadaşlar bazı oyunlara girdiğimde mavi ekran hatası alıyorum. Daha önce konu açtığımda PSU kaynaklı olabilir dendiği için 750W 80+Gold bir PSU satın aldım ama mavi ekran hatası almaya devam ediyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum iyi sosyaller.
Merhaba arkadaşlar bazı oyunlara girdiğimde mavi ekran hatası alıyorum. Daha önce konu açtığımda PSU kaynaklı olabilir dendiği için 750W 80+Gold bir PSU satın aldım ama mavi ekran hatası almaya devam ediyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum iyi sosyaller.
Mavi ekranı aldığında karşına gelen kodlar çeşitli isimlerde geliyor ise, burada daha tecrübeli bir arkadaş minidump dosyasını incelediğinde belirtir zaten. Çeşitli bellek hataları nedeniyle yapıyor. Yazılımsal da olabiliyor donanımsal da ancak geçmişte yaşadığım tecrübeye istinaden öneri olarak eğer sistemin yeni ise ilk olarak ramleri memtest yap sorun çıkmaz ise işlemcini garantiye göndermeni tavsiye ederim.
Merhaba Windows guncelledim overclock yapmadım casperin gönderdiği sözde en güncel olan bios , CPU kablo bağlantısı sağlıklı durumda PSU zaten yeni değiştirdim tek dediğiniz işlendi soğutucu ayakları ve sıcaklığı işlemciden şüphe edip işlemci stress testine soktugumda herhangi bir kapanma olmuyor yani ısınıp kapanma gibi bir durum yaşanmış olmuyor sanırım işlemci soğutucu ayaklarını tekrar söküp takacağım bugün ama