Hocam laptopların linkini atabilir misiniz?Genellikle Valorant LoL PUBG gibi oyunlari oynayacagim. Hangisini tercih etmeliyim FPS konusunda?
Ram değerleri aynı mı ve dual channel mı?Genellikle Valorant LoL PUBG gibi oyunlari oynayacagim. Hangisini tercih etmeliyim FPS konusunda?
Hocam laptopların linkini atabilir misiniz?
evet 16 gbRam değerleri aynı mı ve dual channel mı?
buyuk olmasi benim icin daha iyi zaten tesekkurlerrrBence i5 olanı al 17.3 büyük gelmezse size, ben 17.3 seviyorum aynı zamanda arada fiyat farkı da var ve RTX3050 Ti var i5 olanda.
ama ram kapasitesi dusuk degil mi
95w 3050 yani 75w 3050 Ti gücünde. İşlemci i7 11800h zaten iyi. Tongfang kasa. Yazılımsal başka artıları da vardı fakat hatırlayamadımAttığınız modeller sanırım clevo kasa. Bunu almanız daha iyi olur.
Hocam ram'i takabiliyorsunuz.buyuk olmasi benim icin daha iyi zaten tesekkurlerrr
ama ram kapasitesi dusuk degil mi
hem ram hem bilgisayar derken cok pahaliya gelcek diye dusundumHocam ram'i takabiliyorsunuz.
ASUS Rog Strix G17 G713ıe-hx017 Ryzen 7 4800h 16gb Ram 512gb Ssd 4gb Rtx3050ti 17.3" Fhd 144hz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ASUS Rog Strix G17 G713ıe-hx017 Ryzen 7 4800h 16gb Ram 512gb Ssd 4gb Rtx3050ti 17.3www.trendyol.com
Bunu alabilirsiniz o zaman. Monster'da +8 ile yine aynı fiyat olacak. Her şekilde daha iyi attıklarından.
Peşin fiyata 6 ay taksit de baya iyiymiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.