Çözüldü i5 11500 için anakart ve M.2 SSD önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sfkulusoy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar elimdeki kasayı sattım ortalama 4500-5500 arası bir bütçem var.

Elimde Corsair RM750+80Gold PSU ve Corsair Vengeance RGB Pro 3600 MHz RAM var şu an 1X RAM olarak kullanmayı düşünüyorum.

Ekran olarak Excalibur E27QHD-G var 2K sıkıntı çıkarmayacak en düşük bütçe ile sistem dizmek istiyorum anlayacağınız.

Kasa olarak elimde Gametech Galaxy kasa var.

Yani sadece anakart, işlemci ve M.2 SSD lazım bu bütçeye bir öneride bulunabilir misiniz? Anakart ufak olanları sevmiyorum ona göre önerirseniz sevinirim.

İkinci el tarafına da bakıyorum önerdiğiniz ürünlerin 2. el piyasasına bakıp alabilirim.

Öneride bulunanlara şimdiden teşekkürler.

Düzenleme

Vatan indiriminden Hemen i5 11500 kaptım çok uygun fiyat olunca i5 11500 üzerinden gidersek sevinirim :)

Son düzenleme:
Çözüm
En temiz yol sıfır almak gibi 😅 başka yerlerde 3bin gözüküyor MAG Tomahawk fiyati.

Yarın gaming gecesinde daha ucuza denk gelirse iptal ederim siparişi yoksa da gelsin 2 saat kalmış indirim süresi.
@messinicocugu @390845 kule tipi soğutucu T6 Ultra var aklımda ona ne dersiniz hocalar. Yoruyorum sizi biraz ama tek konuda yakalamışken sizi sorayım 😊
En temiz yol sıfır almak gibi 😅 başka yerlerde 3bin gözüküyor MAG Tomahawk fiyati.

Yarın gaming gecesinde daha ucuza denk gelirse iptal ederim siparişi yoksa da gelsin 2 saat kalmış indirim süresi.
@messinicocugu @390845 kule tipi soğutucu T6 Ultra var aklımda ona ne dersiniz hocalar. Yoruyorum sizi biraz ama tek konuda yakalamışken sizi sorayım 😊

Çözüm

Yarın Gaming gecesinde daha ucuza denk gelirse iptal ederim siparişi yoksa da gelsin 2 saat kalmış indirim süresi.

Yeterlidir alabilirsin.

@390845 @messinicocugu kasa için ne diyorsunuz hocam Gametech Galaxy mesh aldım ama onu ikinci elde uygun diye aldım. Bu kule tipi fan olur değil mi ona.
Fena sayılmaz.

@BerkayZ87 kullanıyormuş, o yorum yapsın.

Fena sayılmaz.

@BerkayZ87 kullanıyormuş, o yorum yapsın.

Hmm. Ben üstte 2 ekstra fanla beraber 550TL'ye aldım fakat üstteki fanlar kontrolcüye uymadığı için çalışmıyor sanırım.
@messinicocugu @390845

Hocalar şimdi Amazon da dayanamayıp indirim yapmış bu ürünler kafamı karıştırdı biraz.

ASUS Tuf Gaming B560M-Plus Intel B560 Lga1200 DDR4 5000 DP Hdmı 2x M2 Usb3.2 Aura Rgb 2.5Gb mATX 128GB’a kadar ram desteği, İki Yönlü AI Ses Engelleyici Mic. : Amazon.com.tr: Bilgisayar

ASUS Tuf Gaming H570-Pro Intel H570 Lga1200 DDR4 5000 DP Hdmı 3x M2 Usb3.2 Aura Rgb 2.5Gb Intel ATX 128GB’a kadar ram desteği, İki Yönlü AI Ses Engelleyici Mic. : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Biraz kafamda soru işareti oluşturdu sizce Tomahawk'i iptal edip ASUS mu alsam yoksa Tomahawk daha mı iyi olur?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı