Dursun Papi
Hectopat
- RAM
- 8
- Ekran kartı
- Irıs Xe
- İşlemci
- i5-1155G7
Merhaba, CS2'de 30 FPS'yi geçemiyorum. Sorun RAM mi? Eğer öyleyse 16 GB yapmam FPS'yi ne kadar arttırır?
Çok normal sistemin çok düşük.Ben kartını yükseltmeni öneririmMerhaba, CS2'de 30 FPS'yi geçemiyorum. Sorun RAM mi? Eğer öyleyse 16 GB yapmam FPS'yi ne kadar arttırır?
Merhaba, CS2'de 30 FPS'yi geçemiyorum. Sorun RAM mi? Eğer öyleyse 16 GB yapmam FPS'yi ne kadar arttırır?
Çok normal sistemin çok düşük.Ben kartını yükseltmeni öneririm
Pcgamesbenchmark sitesinde minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor ama. Ayrıca şu videodaki sistemim ram dışında aynı, 16gb ram ile fps değeri benden çok daha iyi.Hocam ekran kartı yok laptopta o yüzden normal değerler.
Pcgamesbenchmark sitesinde minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor ama. Ayrıca şu videodaki sistemim RAM dışında aynı, 16 GB RAM ile FPS değeri benden çok daha iyi.
Hocam videoda yapılan işlemleri yapıyorum ama sanırım 8gb olduğu için düşük fps alıyorum. Bu yüzden rami 16 yapmayı düşünüyorum. Bu kanalda çoğu oyun 16gb ram ile açılıyor.Hocam ayarlara falan baktınız mı oyun ayarlarına falan veya BIOS ayarlarına.
Hocam videoda yapılan işlemleri yapıyorum ama sanırım 8 GB olduğu için düşük FPS alıyorum. Bu yüzden RAM'i 16 yapmayı düşünüyorum. Bu kanalda çoğu oyun 16 GB RAM ile açılıyor.
Evet 11. Dual channel yapacağım o yüzden. Gözle görülür bir fark olacağı kesin.Hocam laptop Windows 11 ise RAM yükseltmesi kesin lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.