i5-11600 işlemci yükte 88 derece oluyor

Dostum macunun yeterli olmayacağından eminiz sen ısrarla bir denesin diyorsun, hah işte burada anlaşamıyoruz. Bu işlemciye sıvı metal bile uygulasa lehimde yapsa hatta kaynakta atsa hhhaha olmazzz. 🙃
Olmazsa alsın, aksi bir şey söylemedim zaten. Ama olup olmadığını daha denemeden, ezbere olmaz demenin doğru olmadığını söylemeye çalışıyorum :)

Yahu iyi niyetinden şüphem yok ama bu kadar emin olduğumuz bir şeyi neden denemesine izin verelim ki?
Faydasını görecek çünkü. Önceki sayfalarda masraf yapmak istemiyorum diyor. O yüzden en az masrafla işin içinden çıkarmak için uğraşıyorum. Macun değişimi ile makul seviyeye düşeceğini düşünüyorum şahsen. Olmazsa zaten ben de diyorum alsın soğutucu diye ama 1500 lira az para değil, onu harcamadan bir denemek iyi olur, onu demeye çalışıyorum.

Faydasını görecek çünkü. Önceki sayfalarda masraf yapmak istemiyorum diyor. O yüzden en az masrafla işin içinden çıkarmak için uğraşıyorum. Macun değişimi ile makul seviyeye düşeceğini düşünüyorum şahsen. Olmazsa zaten ben de diyorum alsın soğutucu diye ama 1500 lira az para değil, onu harcamadan bir denemek iyi olur, onu demeye çalışıyorum.

Dönüp dolaşip aynı yere geliyoruz. Sen yeteceğini düşünüyorsun ama yetmeyecek. 5600 için bile stok soğutucu yetersiz geliyorken ondan çok daha fazla ısınan bir işlemci için nasıl yeterli olsun. İki kere iki dört.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı