i5-11600K sıcaklık değerleri normal mi?

jushkml

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI Z490A-Pro İşlemci: İntel i5-11600K Ekran Kartı: PowerColor RX 6700XT RAM: 32 GB PSU: Zalman LX-II 600W İşlemci Soğutucu: Thermaltake Phanton Spirit 120 SE
RAM
G-Skıll 16 GB 3600 Mhz 18 CL
Anakart
MSI Z490 A-Pro
Arkadaşlar sizce güç tüketiminde bu değerler normal mi?

Kullandığım soğutucu bu:

Adsız.png

Dosya Ekleri

• Adsız1.png
    Adsız1.png
    23 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Mükemmel de 2. fotoda boşta olsa bile %0'dan büyük olur yük, nasıl 0?

Buradaki verilere göre değerler gayet iyi evet fakat, OCCT ile CPU'ya 10-15 dakikalık bir stres testi yapıp daha doğru sonuçlar alabilirsiniz.

Mükemmel de 2. fotoda boşta olsa bile %0'dan büyük olur yük, nasıl 0?
Tam 0 da yakalamışım ben de anlamadım :)

Buradaki verilere göre değerler gayet iyi evet fakat, OCCT ile CPU'ya 10-15 dakikalık bir stres testi yapıp daha doğru sonuçlar alabilirsiniz.

Yapıp sonucunu atacagım hocam

Böyle hocam

Dosya Ekleri

• Adsız2.png
    Adsız2.png
    135,8 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Sıvı soğutmaya göre değerler biraz yüksek değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum? İnternette hava soğutmayla stres testi yapıldığı zaman da aynı dereceler çıktığını görüntülemiştim çünkü. Veya işlemcinin güçlü olmasından kaynaklı da olabilir, kesin bir yorumda bulunamayacağım. Örneğin burada, Noctua NH-U14S soğutucuyla stres testi yapmışlar ve değerler sizinkilerle aynı.

Sıvı soğutmaya göre değerler biraz yüksek değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum? İnternette hava soğutmayla stres testi yapıldığı zaman da aynı dereceler çıktığını görüntülemiştim çünkü. Veya işlemcinin güçlü olmasından kaynaklı da olabilir, kesin bir yorumda bulunamayacağım. Örneğin burada, Noctua NH-U14S soğutucuyla stres testi yapmışlar ve değerler sizinkilerle aynı.
Soğutucunun problemi olabilir sanki yeteri kadar soğutmuyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı