yigithan213
Femtopat
Daha fazla
RTX 4060'lı sistem aldım, işlemcisi i5 12. nesil ama Valorant'ta düşükte 180'e kadar düşüyor FPS, ne yapmalıyım? İlk gün 400 FPS falandı. Ayarlar bu şekilde.
FPS ayarları yapabilirsin ama Valorant işlemci oyunu oldugu icin bende de aynı işlemci var oyun ici degisiyor 300 250 arası.
Ama çok düşük geldi takımlı ölüm kalımda 150'den de aşağıya düşüyor. BIOS'u falan güncellesem yine etkisi olur mu aklıma takıldı da?
Raminiz zaten 3200mhz olarak çalışıyor.RAM hızlarını nasıl arttırabilirim? Normalde 3200 kullanabilmesi lazım ama 2100 civarı gözüküyor BIOS menüsünde.
RAM'iniz zaten 3200MHz olarak çalışıyor.
Programı indirdimde ani düşüş vb. şeylerde mi sorun olduğu anlamına geliyor?Afterburner tarzı bir programla sistem takibi yaparak problemi bulun hocam. Sistemin stabil çalıştığında 150 altına düşmemesi lazım.
Programı indirdimde ani düşüş vb. şeylerde mi sorun olduğu anlamına geliyor?
Programdan işlemci, GPU, RAM gibi donanımların sıcaklık kullanım frekans vb. değerlerinin takibini yapabiliyorsunuz. Bu değerlere bakarak da sorununun neden kaynaklandığını anlayabilirsiniz.
MSI Afterburner nasıl açılır?
MSI Afterburner'da sadece GPU derecesi yazıyor fan Speed vb. oyunlarda nasıl açacağız?www.technopat.net
Hocam aynı sorunu yaşıyorum. Çözebildiniz mi?RTX 4060'lı sistem aldım, işlemcisi i5 12. nesil ama Valorant'ta düşükte 180'e kadar düşüyor FPS, ne yapmalıyım? İlk gün 400 FPS falandı.Ayarlar bu şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.