i5 12400 - GT730 sisteme macOS kurulur mu?

Tüm ayarları aynı şekilde yaptım Install macOS seçeneğine enter tuşu ile tıkladım sonrasında ise aynen sizde olan hatayı verdi ve şuan ne yapacağım bilmiyorum. Bu konu ve işlemler hakkında bilgim yok denilebilecek kadar az. Söylediğiniz işlemi adım adım anlatabilirseniz eğer çok memnun olurum.
videodaki 7.dakikada anlatılan işlemleri uyguladım başka birşey yapmadım. sizin işlemciniz tek başına bu kurulumu çalıştırmak için yeterli değil çünkü grafik birimi yok. Desteklenen bir ekran kartıyla belki başlatabilirsiniz. Ben videonun o kısmı dışında birşey yapmadım

Videodaki 7.dakikada anlatılan işlemleri uyguladım başka bir şey yapmadım. Sizin işlemciniz tek başına bu kurulumu çalıştırmak için yeterli değil çünkü grafik birimi yok. Desteklenen bir ekran kartıyla belki başlatabilirsiniz. Ben videonun o kısmı dışında bir şey yapmadım.

Yapılan yanlış bir işlem var ama ne olduğunu bilmiyorum.

Videodaki 7.dakikada anlatılan işlemleri uyguladım başka bir şey yapmadım. Sizin işlemciniz tek başına bu kurulumu çalıştırmak için yeterli değil çünkü grafik birimi yok. Desteklenen bir ekran kartıyla belki başlatabilirsiniz. Ben videonun o kısmı dışında bir şey yapmadım.

Ayrıca propertree programı "Python not found" hatası veriyor ve program açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı