i5 12400 - RTX 3060 sistem nasıldır?

Bütçe
20000-25000
Parçalar kaliteli ve güzel ama yinede o fiyat fazla. Aynı parçalar ayrı ayrı alınırsa nispeten daha ucuza gelir diye düşünüyorum.
Ayrı ayrı almayı düşünüyorum. Zaten bu parçalarla hazır sistem bulamadım.
RM750X'ten bir defa vazgeç, ederinden cok daha fazlasına satılıyor burada. Onun yerine XPG Reactor Core modeline yönelebilirsin.

Ekran kartı tarafında AMD ile bir problemin yoksa Saphire Nitro+ RX6600XT modeline bakabilirsin, beyaz istegini de tatmin eder diye düşünuyorum.

Beyaz RAM icin ekstra masrafa girmene gerek olduğunu sanmıyorum. RGB kurtarıyor onu, RAM'in beyaz rengini görmüyorsun bile.

Fan seti alternatifi olarak da CoolerMaster MF120 Halo'nun beyaz modeline bakabilirsin.
RAM konusunda evet beyaz olmak zorunda değil dediğiniz gibi RGB o işi yapıyor. Ekran Kartı tarafında NVidia tercih ediyorum. RM750x yerine önerdiğiniz güç kaynağı modüler mi? Fanlarda da yine bir değişikliğe gidilebilir.
Hocam renk için 8-9k ekstra olarak verilmez hani en kötü alır kaplama yaparsın gene beyaz olur ama 8 9 k canınız yanar yapmayın.
Canımızı yakan o kadar şey var ki emin olun bunda sıra gelmez.😊 Ama yine de haklısınız şuan ki şartlarda 8-9 bin TL'yi daha iyi değerlendirmek gerekir.

Anakart tarafında başka önerileriniz olur mu? Çok bir araştırma yapmadan bunu seçmiştim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı