- Makaleler
- 1
12 bin TL fiyata kadar bütçem var.
Elinizdeki anakart işlemci RAM satıp yeni anakart RAM ve Ryzen 5 7600X'li bir sisteme geçiş yapın veya 7500F'e geçiş yapın.
12 bin TL fiyata kadar bütçem var.
Ne anlatıyorsun dostum? Mizah konusunda değiliz. Ben ironi yapıyorum sen anlamadığın ironiyle dalga geçiyorsun. 14909K diye bir işlemci yok zaten. Bana neyi kanitlamayi calisiyorsun suan anlamadim.Aynen 9 FPS daha fazla veriyor ama 30 derece daha sıcak ve 600 watt tüketici yükte.
FPS oyunları için akla mantığa yatan seçenek yok 12900K yazmanın hiçbir mantığı yok fiyatı absürt çünkü. Soket değiştirin FPS oyunları ile ilgileniyorsanız.
Gerçekten FPS'te nirvanayı istiyorum diyorsanız. anakartı ve işlemciyi satın. bütçenizi 17 18k yapın. B650 sağlam bir anakart ve R7 7800X3D işlemci alın.12 bin TL fiyata kadar bütçem var.
Hikayeli oyunlar oynuyorsaniz neden islemci degistiriyorsunuz ki?4060 ile 4070 arasında çok fark var mı? Ekran kartı yükletsem mantıklı olur mu? Hikayeli oyunlar oynuyorum.
VRAM farkı var , kas gücü olarak daha sağlam bir kart .4060 ile 4070 arasında çok fark var mı? Ekran kartı yükletsem mantıklı olur mu? Hikayeli oyunlar oynuyorum.
Aynı ikiliyi şuanda kullanıyorum işlemcimde Ryzen 5 5600 6800XT'yi çok rahat besliyor PSU kaliteli bir 650W ve üstü ise öneririm alabilirsiniz hikayeli oyunlarda beni üzmedi.4070'e 20K vermekte çok saçma olur.
2. elden temiz 6800XT + sıfır Samsung G65B alirsin o paraya. 2K oyunlarin tadini cikarirsin.
Ne anlatıyorsun dostum? Mizah konusunda değiliz. Ben ironi yapıyorum sen anlamadığın ironiyle dalga geçiyorsun. 14909k diye bir işlemci yok zaten. Bana neyi kanitlamayi calisiyorsun şu an anlamadim.
Anlatamiyorum galiba neyse tamam hocam haklisiniz.Kanka cidden anlamadın mı Intel işlemciler çok güç tüketip bu yüzden sıcak oldukları için senin mizahına bende mizahla cevap verdim 9 FPS karşılığında extra 100 watt tüketiyor üstüne 30 derece daha sıcak asıl sen bunu anlamamışsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.