i5 12400F - GTX 1660S sistem ne kadar eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel kazıklıyorsunuz milleti. O sistem en baba 11.5 - 12 eder. Konu açıyorsunuz sonra gelen cevaplara söyleniyorsunuz. Sizin düşündüğünüz kazık fiyat yerine buradaki bilgili kişiler sistemin hak ettiği fiyatı söyleyince siz orada burada yok Technopatcılar ölü fiyat söylüyor, yok sistemime olandan düşük fiyat dediler gibi lafları etmesini biliyorsunuz?

Senin sattığın fiyata bu sistemin kralını toplarım sana. Piyasayı araştırın biraz.

Güzel kazıklıyorsunuz milleti. O sistem en baba 11.5 - 12 eder. Konu açıyorsunuz sonra gelen cevaplara söyleniyorsunuz. Sizin düşündüğünüz kazık fiyat yerine buradaki bilgili kişiler sistemin hak ettiği fiyatı söyleyince siz orada burada yok technopatcılar ölü fiyat söylüyor, yok sistemime olandan düşük fiyat dediler gibi lafları etmesini biliyorsunuz?

Senin sattığın fiyata bu sistemin kralını toplarım sana. Piyasayı araştırın biraz.

Toplanılır toplanılmaz demiyorum ama uzun süre beklemek gerekiyor. Zaten arada fark 1500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende zaten ne diyorum toplanılır toplanılmaz demiyorum ama uzun süre beklemek gerekiyor bunu inkar eden yok.

Neyini bekleyeceksin adam ilana koymuş duruyor. Kartı kendisi üretip göndermeyecek ya. Aktif piyasada bile toplanır illa düşük fiyat kovalamaya gerek yok.

Neyini bekleyeceksin adam ilana koymuş duruyor. Kartı kendisi üretip göndermeyecek ya. Aktif piyasada bile toplanır illa düşük fiyat kovalamaya gerek yok.

Kanka o zaman toplayın kimse zorla satmıyor. Alan kişi bir de al satıcı adam işene yaramasa almazdı zaten. Uzun süre satılmazsa fiyatı her gecen gün düşecektim. Sadece burada fiyat öğrenmek istedim çünkü sarı siteye parçaları baktığımda bu fiyatı geçiyordu. Aldım fiyattan aşasına hesaplıyıp koydum, satıldı. Kimseyi kazıkladığım yok. Parçaların fiyatı belli gider araştırsın aynı parçaları, ne kadar ettiğini bakarsın.

Kanka o zamn toplayın kimse zorla satmıyor alan kişi bir de al satıcı adam işene yaramasa almazdı zaten uzun süre satılmazsa fiyatı her gecen gün düşeçektim sadece burada fiyat öğrenmek istedim çünkü sarı siteye parçaları baktığımda bu fiyatı geçiyordu. Aldım fiyattan aşasına hesaplıyıp koydum satıldı.

Fiyatı da sana söyledik. Bu arada 1500TL 2. Elde ucuz bir rakam değil zaten 12K ya da o sistemden daha iyisi toplanır. Maksimum 12 dedim çünkü senin demenle anakartın b serisiya ondan sistemin fiyatını çok arttırıyormuş.

Fiyatı da sana söyledik. Bu arada 1500TL 2. elde ucuz bir rakam değil zaten 12K ya da o sistemden daha iyisi toplanır. Maksimum 12 dedim çünkü senin demenle anakartın b serisiya ondan sistemin fiyatını çok arttırıyormuş.

Tamam kanka toplayın kimse size toplayamaz demiyorum ki benzer parçalar olması gerekiyor. Dediğim gibi ben parça fiyatından hesapladım. Gidip siz de aynı parçalara bakıp hesaplayabilirsiniz. Kimseyi kazıkladığom falan da yok. Çparçalar ortada. Yalan konuşmaya da gerek yok. Hepsi parçaların ortada. B serisi ile h serisi arasındaki fiyat farkında ben boşa mı para verdim o zaman? 4K aldım 6 ay önce demek ki biz boşa para vermişiz. H serisi ile b serisi arasındaki farkı size söylememe gerek yok bence.

Tamam kanka toplayın kimse size toplayamaz demiyorum ki benzer parçalar olması gerekiyor. Dediğim gibi ben parça fiyatından hesapladım. Gidip siz de aynı parçalara bakıp hesaplayabilirsiniz. Kimseyi kazıkladığom falan da yok. Çparçalar ortada. Yalan konuşmaya da gerek yok. Hepsi parçaların ortada. B serisi ile h serisi arasındaki fiyat farkında ben boşa mı para verdim o zaman? 4K aldım 6 ay önce demek ki biz boşa para vermişiz. H serisi ile b serisi arasındaki farkı size söylememe gerek yok bence.
12400F için 2500 TL diyelim.
GTX 1660S için yüksekten giriyorum 3000 TL diyelim.
B760 için 3000 TL diyelim.
RAM için 750 TL diyelim.
Kasa + PSU için 1500 TL diyelim.
SSD'ler için 1000 TL de aynı fiyata sıfır M.2 alabiliyorsun 512 GB onu da unutma.

12k civarı etti ki yine pahalı kalıyor çünkü aynı fiyata daha mantıklı bir sistem toplanabilir ki hatta hemen toplayayım.

R5 3600 2000 TL
RX 5600 XT 3500 TL
(SIFIR) bir B450 2500 TL
550W PSU 750 TL
(SIFIR) 2x8 GB 3600MHz CL18 1000 TL
(SIFIR) en ucuzundan kasa 1000 TL
(SIFIR) Kioxia Exceria G2 512 GB 1000 TL

Bu daha ucuza daha iyi mesela.

Yani demek istedikleri şey "Aynı fiyata daha iyisi varken niye sizinkini alsınlar?" aslında.

12400F için 2500 TL diyelim.
GTX 1660S için yüksekten giriyorum 3000 TL diyelim.
B760 için 3000 TL diyelim.
RAM için 750 TL diyelim.
Kasa + PSU için 1500 TL diyelim.
SSD'ler için 1000 TL de aynı fiyata sıfır M.2 alabiliyorsun 512 GB onu da unutma.

12K civarı etti ki yine pahalı kalıyor çünkü aynı fiyata daha mantıklı bir sistem toplanabilir ki hatta hemen toplayayım.

R5 3600 2000 TL.
RX 5600 XT 3500 TL.
(Sıfır) bir B450 2500 TL.
550W PSU 750 TL.
(Sıfır) 2x8 GB 3600MHz CL18 1000 TL.
(Sıfır) en ucuzundan kasa 1000 TL.
(Sıfır) Kioxia Exceria G2 512 GB 1000 TL.

Bu daha ucuza daha iyi mesela.

Yani demek istedikleri şey "aynı fiyata daha iyisi varken niye sizinkini alsınlar?" aslında.

Nerede 2500TL i5 12400F var dostum? şu an kimse 3500 altından satmıyor. Diğer parçalar zaten dediğin fiyattan satıldı. Bir de ekran kartı 3500TL satıldı. Piyasada 4K aşısına kimse satmıyor. Sarı siteye baktım tüm parçalar o şekilde hesapladım. Git sarı siteye bak.

Üzüleceğim bir durum yok ilana koyalı 5 gün oldu 13500 hemen satıldı zaten ederi buydu b serisi olması fiyatı etkiliyor dostum bu arada kimse 15k satmıyor 13800 ilana konuldu 13500 al satcı bir arkadaş satın aldı ekran kartını başka sisteme takıcanı kasaya da yüksek ekran kartı takıp satıcanı söyledi.

Attın sistemlerin ekran kartı yüksek geri kalan parçalar giriş seviyesi garantisi yok farkındaysan zaten ederi o kadar 15k istesem 3060'lı sistem bile toplanır ama biraz uzun sürer çünkü parçaları tek tek uyguna bulmak gerekli.

Senin sisteminde bulunanlar gelişmiş parçalar mı? Sadece anakart b serisi diye fazladan 3K koyuyorsun, gelen cevaplarada çıkışıyorsun.

Nerede 2500TL i5 12400F var dostum? şu an kimse 3500 altından satmıyor. Diğer parçalar zaten dediğin fiyattan satıldı. Bir de ekran kartı 3500TL satıldı. Piyasada 4K aşısına kimse satmıyor. Sarı siteye baktım tüm parçalar o şekilde hesapladım. Git sarı siteye bak.
Satılmadığı için o fiyatta görüyorsun ilanları, satılsa görmezsin.

Daha ucuza 2070 sistem atıyorum hala bana toplayamazsınız demedim diyorsun, bende sana soruyorum insanlar 2070 sistem almak varken niye senin sistemini daha pahalıya alsın? B serisi anakart senin FPS değerlerini arttırmıyor,
1660S sistemler 10k civarına bulunuyor diyorum sana, işlemcin ve anakartın için fazladan +2K söyledim zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı