Merhaba, yeni bir hazır sistem aldım ve içerisinde Intel i5 12400F işlemci var sürücünün son güncellenme tarihi 2009 olarak yazıyor ve gfx_win_101.4972.exe Intel'in kendi sayfasındaki sürücü güncellemek için olan dosyayı indirip açtığımda ise aşağıdaki hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek biri olursa sevinirim.
Dosya Ekleri
12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F Özellikleri 7.12.2023 22_32_37.png
Merhaba, yeni bir hazır sistem aldım ve içerisinde Intel i5 12400F işlemci var sürücünün son güncellenme tarihi 2009 olarak yazıyor ve gfx_win_101.4972.exe Intel'in kendi sayfasındaki sürücü güncellemek için olan dosyayı indirip açtığımda ise aşağıdaki hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek biri olursa sevinirim.
Hata almanız normal çünkü işlemciye dahili grafik biriminin sürücüsünü kurmayı denemişsiniz. Oysa ki F serisi işlemcilerde dahili GPU bulunmuyor ve işlemciye Chipset sürücüsü hariç bir yazılım yükleyemezsiniz.
Hata almanız normal çünkü işlemciye dahili grafik biriminin sürücüsünü kurmayı denemişsiniz. Oysaki F serisi işlemcilerde dahili GPU bulunmuyor ve işlemciye chipset sürücüsü hariç bir yazılım yükleyemezsiniz.