i5 12400F için 2 fanlı sıvı soğutma önerisi

EmirrTha

Centipat
Daha fazla  
İşlemci
i5 12400f
MSI H610M-E DDR4 modeli bir anakart kullanıyorum kasam Thermaltake S200tg 2 fanlı bir sıvı soğutma istiyorum. Kule tipi kullanma gibi bir niyetim yok. Bütçem maksimum 2000-2500 üzmeyecek bir sıvı soğutucu önerirseniz sevinirim. İşlemcim i5 12400F çok ısınıyor.

O işlemci çok ısınmaz hocam. Kaliteli bir hava soğutma yeterli. Şahsi kullanıyorum, birinci ağızdan tavsiyem. Bütçeni çöpe atmış olursun.

O işlemci çok ısınmaz hocam. Kaliteli bir hava soğutma yeterli. Şahsi kullanıyorum, birinci ağızdan tavsiyem. Bütçeni çöpe atmış olursun.
peki ne alabilirim ne önerirsiniz kasam masamın üstünde acayip sesli şekilde çalışıyor oyundayken uçak oluyor maksat sesininde azalması

peki ne alabilirim ne önerirsiniz kasam masamın üstünde acayip sesli şekilde çalışıyor oyundayken uçak oluyor maksat sesininde azalması
O sesin sorunu kasanın fanlarından dolayıdır. Ben de aynı işlemci var, kasam çok sessiz çalışıyor. Öneri olarak şahsi kullandığım bu soğutucu var. Her istediğin dereceyi söyleyebilirim. Oynadığım bir kaç oyun var, onlar için de derecelerini söyleyebilirim. Eğer gerçekten bütçen varsa ve kaliteli istiyorum diyorsan thermaltakenin bir soğutucusu vardı, şimdi bulamadım. Bulunca onu atarım.

O sesin sorunu kasanın fanlarından dolayıdır. Ben de aynı işlemci var, kasam çok sessiz çalışıyor. Öneri olarak şahsi kullandığım bu soğutucu var. Her istediğin dereceyi söyleyebilirim. Oynadığım bir kaç oyun var, onlar için de derecelerini söyleyebilirim. Eğer gerçekten bütçen varsa ve kaliteli istiyorum diyorsan thermaltakenin bir soğutucusu vardı, şimdi bulamadım. Bulunca onu atarım.
hocam sınıf arkadaşımda da 12400f var bu fanı kullanıyor

kasamın fan sesini nasıl düzeltebilirim

hocam sınıf arkadaşımda da 12400f var bu fanı kullanıyor

kasamın fan sesini nasıl düzeltebilirim
O fan da mantıklı. Kasanın fanlarını da değiştirebilirsin, belki çok uzun süredir kullanıyorsan arka da bir yeri var. Oraya makine yağı damlatınca sorun düzeliyor ama o da fan uzun süredir kullanılıyor ve kötüleştiyse bir nebze çözüm.

O fan da mantıklı. Kasanın fanlarını da değiştirebilirsin, belki çok uzun süredir kullanıyorsan arka da bir yeri var. Oraya makine yağı damlatınca sorun düzeliyor ama o da fan uzun süredir kullanılıyor ve kötüleştiyse bir nebze çözüm.
garantisi devam ediyor vatandan aldım sistemi götürsem fayda eder mi

Gara
1,5 yıldır kullanıyorum garantisi hala devam ediyor garantiye göndermem fayda eder mi
Garantilik bir şey yok ki hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video yardımcı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı