sadece Oyunlardamı yoksa lumion Sketchup vs programlarındada yapacakmıdır ?O zaman GPU'dan fedakarlık yapın. Dediğim gibi 4070 ti kesinlikle darboğaz yapacaktır i5-12 ile.
sadece Oyunlardamı yoksa lumion Sketchup vs programlarındada yapacakmıdır ?O zaman GPU'dan fedakarlık yapın. Dediğim gibi 4070 ti kesinlikle darboğaz yapacaktır i5-12 ile.
Diğer dediklerinizde bilgi sahibi değilim ama oyunlarda evet net bir şekilde darboğaz yaşayacaksınız.sadece Oyunlardamı yoksa lumion Sketchup vs programlarındada yapacakmıdır ?
Çok fazla oyun oynamıyorum oynadığım sürekli oyun valorant ondada 160+ fps alsam yeterli diye düşünüyorumDiğer dediklerinizde bilgi sahibi değilim ama oyunlarda evet net bir şekilde darboğaz yaşayacaksınız.
3060 sistem bile toplasanız 160 fps i geçersiniz zaten orasını merak etmeyin.Çok fazla oyun oynamıyorum oynadığım sürekli oyun valorant ondada 160+ fps alsam yeterli diye düşünüyorum
render işini nasıl halletcez3060 sistem bile toplasanız 160 fps i geçersiniz zaten orasını merak etmeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.