i5 12400F Last of Us part 2 sırasında 90-100 dereceye çıkıyor

Swinerim

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Oyunun gölgelendiricileri hazırladığı zamanda işlemci kullanımım %100e çıktığında işlemcinin sıcaklığı da 100 derece oldu. Bu sorun 1.oyunda da vardı çok dert etmedim ama oyunun ilk 20 dakikasında falan da minimum 85'lere düşünce oyunu şu anlık oynamamaya karar verdim. 1 hafta içinde kule tipi soğutucu alacağımdan dolayı sizce şimdi oynamaya devam etmeli miyim? Yoksa soğutucu alınca mı oynamalıyım?

Performansı çok etkilemiyorsa, ki 85 derece etkilemez, oyna gitsin.
Hocam 85 derece 20 dakika içinde gördüğüm en düşük sıcaklık, genelde 95 civarında geziyor sıcaklık değerleri o yüzden endişelendim biraz ama drop vb. problem yaşamamıştım yine de sorun olmaz mı?

Stok soğutucu kullanıyorsan yaz aylarında normal. İyi bir kule tipi soğutucu alıp kafayı rahat ettirmek en mantıklısı. Eğer acelen yoksa soğutucun gelince oynamaya devam edersin.

Bende öyle yapmayı düşünüyorum bilgisayarın iç donanımlarını takıp çıkarmayı anlamadığım için 2 yıldır ne işlemci macununu yeniliyorum ne de soğutucusunu değiştirmiştim. Artık mecburen bilgisayarcıya götürüp yaptıracağım.

Hocam 85 derece 20 dakika içinde gördüğüm en düşük sıcaklık, genelde 95 civarında geziyor sıcaklık değerleri o yüzden endişelendim biraz ama drop vb. problem yaşamamıştım yine de sorun olmaz mı?

Bende öyle yapmayı düşünüyorum bilgisayarın iç donanımlarını takıp çıkarmayı anlamadığım için 2 yıldır ne işlemci macununu yeniliyorum ne de soğutucusunu değiştirmiştim. Artık mecburen bilgisayarcıya götürüp yaptıracağım.

95 derecenin üstüne çıkmaz, frekansı düşürür. Aylar boyu bu sıcaklıkta kullanmayacaksan bir şey olmaz. Drop vs girmiyorsa oynayabilirsin.

Isınınca işlemci ne akdar yavaşlıyor acaba.
Ben olsam 1000 tl civarında bir hava soğutma alırdım.
900 tl geri ödeme şansı var hala.

Almadan önce parolapara üyeliği ve iyzico üyeliği açın.
İyzico'dan yeni müşteri kampanyasına katılın.
Ödemeyi yaparken iyzico ile ödey, seçip parolapara sanal kart numarasını girin.

Parolapara ilk sipariş : 400 TL
İyzico ilk sipariş: 500 TL

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı