Hocam bir de konuyla alakasız ama RTX3060 Ti alacağım ekran kartı olarak VRAM sıkıntı çıkarır mı ileride
RTX3060 Ti daha iyi biliyorum ama VRAM bazı oyunlarda sıkıntı çıkarır mı hocam.
Hocam ben hazır sistem alacağım sistemi buldum ama işlemcide kafam karıştı i5 12400F mi alayım R5 5600X mi hangisinin ömrü, performansı, sıcaklık hangisi daha iyi karşılıyor.
Yeterli değil RE8 den baz alın VRAM aştıgı sınıra dayandıgı oluyor ki ilerde diğer oyunlardada aşacak. 4GB falan diyor bu arkadaş büyük ihtimal troll.Rtx3060 ti daha iyi biliyorum ama vram bazı oyunlarda sıkıntı çıkarırmı hocam
Yeterli değil RE8'den baz alın VRAM aştıgı oluyor ki ileride diğer oyunlarda da aşacak. 4 GB falan diyor bu arkadaş büyük ihtimal troll.
Hangi tip soğutucu önerirsiniz pahalı olmayacak şekilde.
![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
@Eskipcmahrumu bu mesajdaki komik olan şey neydi acaba?
Hocam büyük ihtimal sorunları var yorumları takip ederseniz hal ve hareketlerinden anlarsınız.![]()
@Eskipcmahrumu bu mesajdaki komik olan şey neydi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.